dinsdag 7 juni 2016

Riviera maison lectuurmand

Riviera maison lectuurmand

Gratis verzenden vanaf €en altijd gratis retourneren bij van den Assem. Direct inspiratie en advies van onze interieurspecialisten. Riviera maison lectuurmand voor aan de wand. Ontdek onze meubelen en accessoires. Shopping bag (0) Your shoppingbag is empty;.


Riviera maison lectuurmand

Voor iedereen een voordeel. Je internetbrowser wordt niet (meer) ondersteund. Marktplaats kan daardoor minder goed werken. De grootste online outlet van Nederland. Ondertussen zitten de opbergartikelen op een slimme manier in elkaar.


Bekijk bijvoorbeeld een Coffee Organizer met plek voor de verschillende cups en een houder voor aan de wand om zowel wijnglazen aan op te hangen als om een aantal producten op te zetten. Ons assortiment biedt niet alleen kapstokken met alleen haken, maar ook kapstokken in combinatie met manden of een rek. Zo kunt u niet alleen jassen en tassen aan de kapstok ophangen, maar er ook andere spullen in opbergen.


Riviera maison lectuurmand

We maken ruimte voor de nieuwe collectie! Lokale aanbiedingen - Ga ervoor! Sale During the SALES you profit from special deals and high discounts. Kies uit 5producten vanaf € 99. Vandaag bestel morgen in huis!


Maak van jouw huis jouw thuis. Van kussens en textiel tot sfeervolle lantaarns en decomateriaal. Deze kandelaar geeft net een beetje extra sfeer aan de kaars. In winkelmand Snel Bekijken.


Times Square Wall Clock € 99. Inkomende of uitgaande post wordt netjes bij elkaar gehouden met deze aluminium Letters. Alle tijdschriften worden netjes opgeborgen en geordend in de French Magazine. Luxe stoffen en stoere plaids zijn volop te vinden in deze collectie.


Maar ook mooie sierkussens om net dat beetje extra sfeer aan je interieur te geven zijn volop vertegenwoordigd. Iedereen kent inmiddels het succesvolle merk van de rotan mandjes, de sfeervolle teksten en de huiselijke sfeer. Bij een besteding van 15aan niet afgeprijsde artikelen kunt u kiezen uit. Rivièra Maison Letters Organiser - Lectuurbak - Aluminium.


At spending 15at not-discounted items you can choose from. Met een uitgebreid aanbod meubels van topkwaliteit van uiteenlopende merken vindt u bij ons altijd wat u zoekt. In ons aanbod vindt u klassieke, moderne en zelfs trendy retro meubelen. De grijze giftcards mogen bij ons wel worden ingeleverd. De witte giftcards kunt u bij ons niet inleveren.


Inpakken doen wij vanaf € 1- per artikel en alleen voor artikelen met maximaal korting. Wij zijn niet in de gelegenheid berichten te beantwoorden. De meubels en woonaccessoires passen bijzonder goed in een landelijk interieur, maar ook in een bohemien, klassiek of een modern ingericht huis. Een manier van leven die stijl, maar ook sfeer uitstraalt. Snel in huis Veelal gratis verzonden.


Ga naar zoeken Ga naar hoofdinhoud. Dit zorgt ervoor dat de houten items vooral een authentieke warme uitstraling krijgen. Alle artikelen worden zorgvuldig met de hand vervaardigd.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts