vrijdag 17 juni 2016

Anti inkijk folie praxis

Bekijk de voordelen van onze Glasfolie! Wilt u eerst even contact met ons? Stuur een bericht of bel ons. De glasfolie professionals.


Vind telefoonnummers, adressen en postcodes van duizenden bedrijven en personen. Raamfolie op maat kopen bij Praxis.

Hoe gezellig buren ook kunnen zijn, soms wil je graag wat privacy. Natuurlijk kun je grote potten en vazen in het kozijn zetten, maar je kunt ook raamfolie kopen. Door een mooie strook raamfolie op ooghoogte te plaatsen, houd je eenvoudig nieuwsgierige. Het wordt ook wel anti inkijk folie genoem of privacy folie.


Spiegelfolie, een inkijkwerende folie die ongewenste inkijk tegenhoudt. Dankzij de spiegelende werking aan de buitenzijde van deze folie kan er niet meer naar binnen gekeken worden bij uw kantoor of woonhuis. Vanuit binnen gezien is de folie echter helder en u heeft dus zelf uitstekend zicht! Plaats eenvoudig raamfolie op je raam met onze handige Praxis instructievideo.


In deze video zie je wat je nodig hebt voor deze klus en krijg je een aantal.

Anti inkijk folie of privacy folie is er voornamelijk op gericht het zicht van buiten naar binnen te belemmeren c. In iedere ruimte waarbij het niet wenselijk is dat er naar binnen gekeken wordt, vindt deze folie een toepassing. Door middel van anti inkijk folie verhoogt u de privacy en houdt u ongewenst inkijk tegen. Let op: de prijs van dit artikel is de prijs per strekkende meter. Dit betekent dat de folie , in tegenstelling tot zelfklevende glasfolie, hecht aan het raam zonder lijm.


Dit maakt het ook mogelijk om de folie eindeloos opnieuw te gebruiken. Het anti inkijk folie wordt ook wel privacy folie genoemd. Het is ideaal om te plaatsen in de badkamer, woonkamer of op kantoor. Dit is vaag en zal al bij een afstand van 10cm nog minder worden. Zoek je folie waar je niet doorheen kunt kijken, maar wat wél licht doorlatend is?


In deze rubriek hebben wij alle licht-doorlatende anti - inkijk folies overzichtelijk voor je op een rijtje gezet. Het raamfolie waar men niet doorheen kan kijken wordt ook wel privacy folie genoemd. Wil je glasfolie of plakfolie kopen? Of kom langs in een van de vele bouwmarkten bij jou in de buurt.


Bij KARWEI vind je statische raamfolie, glasfolie, zelfklevende folie en plakfolie voor meubelen altijd voor een aantrekkelijke prijs. Op zoek naar contactgegevens? Vind ze gemakkelijk en snel via Telefoonboek.


De anti - inkijk folie geeft u veel privacy.

Info over anti inkijk folie praxis. Resultaten van zoekmachines! Niet naar binnen kijken, wél naar buiten kijken.


Hierdoor is het voor iedereen mogelijk om zijn of haar woning af te schermen voor de buitenwereld. Dit kan met opvallende en grote gordijnen, maar ook met subtiele en kleine stroken. Wat is voor jou de ideale anti - inkijk raamdecoratie? Er bestaat geen beter alternatief dan raamfolie om zoveel mogelijk licht door te laten, terwijl niemand je woning zomaar kan binnenkijken.


Zonwerende folie houdt UV-stralen buiten en creëert binnen een helder, diffuus licht. Zo geniet je van lichtinval zonder directe zonnestralen. Zelfklevend raamfolie is lichtdoorlatend folie met een kleeflaagje. Het is speciaal gemaakt voor ramen en is verkrijgbaar in melkglas tint, met gezandstraalde structuur, met printjes en kleuren. De lengte van het folie kun je via het keuze menu zelf kiezen.


De verschillende type glasfolies hebben verschillende doelen, zo gaat zonwerend folie felle zonnestralen tegen, melkglas raamfolie gaat inkijk tegen en verduisterende raamfolie zorgt voor een donkere ruimte. Let voor aanschaf op de bevestiging.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts