dinsdag 7 juni 2016

Grijs behang slaapkamer

Bekijk gehele fotobehang collectie. Steden, dieren, bloemen en meer. Lage prijzen en montage mogelijk. Altijd de beste kwaliteit en persoonlijke service, bezoek één van onze winkels.


Met behang van Wall-Art maak je van jouw slaapkamer een droomparadijs waar je helemaal tot rust kunt komen.

Je kunt kiezen voor dessinbehang of fotobehang, vliesbehang, papierbehang of zelfklevend vinyl. Bij Wall-Art kun je altijd slagen voor behang om van jouw slaapkamer een knusse ruimte te maken. Als je een keuze voor een mooi slaapkamer behang hebt gemaakt, dan kan je dit eenvoudig online bestellen.


Klik de afbeelding aan, geef de maten van je muur door en selecteer met je vinger of muis welk gedeelte van de afbeelding je wilt laten printen. Je kan een afbeelding laten spiegelen of zwart-wit maken. Natuurlijk wil je zo voordelig mogelijk behang kopen. Gelukkig is dit mogelijk bij Praxis!


We houden je hier op de hoogte van alle lopende behang aanbiedingen of een behang aanbieding op een bepaald merk.

Elke behang aanbieding is aangegeven met een kortingslogo. Grijs behang is in allerei soorten en motieven verkrijgbaar. Van vinylbehang met strepen en een even grijs behang tot bloemen behang in grijs tinten en het bekende concrete wallpaper van ontwerper Piet Boon.


Je kunt zo niet alleen kijken welke tint grijs het beste in je kamer past, maar ook welk motief. Grijs is een sobere kleur die in ontelbaar veel tinten verkrijgbaar is. Grijs is perfect te combineren met andere kleuren om het interieur van je slaapkamer iets op te vrolijken. Het behang is hip, sfeervol, trendy en ambachtelijk geproduceerd.


Laat je inspireren en bestel online! Behang geeft je slaapkamer iets extra. Het inrichten van een slaapkamer is een hele uitdaging. Kies je voor romantisch, klassiek of juist industrieel? Bepalend voor de sfeer zijn de kleuren en materialen.


Hier vind je stylingideeën voor opgewekte, warme en sfeervolle slaapkamers en je kunt alle items nog shoppen ook. Zo hoeft wakker liggen helemaal geen straf te zijn. Heb je net een nieuwe woning of wil je je huidige woning een opfrisbeurt geven?


Bij Kwantum heb je de keuze uit een ruime collectie zeer voordelig behang in allerlei kleuren en soorten, met vliesbehang, papierbehang en vinylbehang.

Of je nu houdt van modern, industrieel of klassiek, er is altijd behang dat past bij je wensen. Of bezoek één van onze winkels. Gunstig geprijsd en gratis geleverd! Geef je interieur een persoonlijke toets.


Bij ons is voor elke stijl en budget wat wils. Kies uit producten vanaf € 120. Het Art deco behang grijs groen ONY1uit de collectie Onyx van Dekens wallcoverings geeft je woon- of slaapkamer meteen een stijlvolle touch. Het Onyx behang met grafische Art deco print is tijdloos en geeft allure aan je interieur.


Coloristen beweren dat de grijze kleur in het ontwerp van de kamer onbewust een persoon aanpast om te ontspannen. Vandaag keert de mode weer terug naar behang. Veel kopers worden geconfronteerd met de complexiteit van het kiezen van behang in de slaapkamer , omdat in de moderne markt een ongelooflijk rijk en divers assortiment wordt gepresenteerd.


Het hipste en leukste tienerkamer behang vind je bij ESTAhome. Ontdek onze collecties en laat je inspireren! De slaapkamer is net die kamer die de meeste mensen als een soort heiligdom beschouwen Het is geen representatieve ruimte, dus je hoeft daar geen toneelstukje op te voeren. De slaapkamer is de meest intieme plek in huis, dus is het geen wonder dat we zoveel aandacht besteden aan het ontwerp en de personalisatie.


Trakteer je huis op een mini-make-over met verf of behang. Even aan de slag en geniet van een hele nieuwe sfeer in je interieur. Kleine moeite en een groots effect!


Maak je huis extra mooi met behang. Ga voor grafisch of kies voor subtiele patronen en texturen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts