donderdag 23 juni 2016

Seletti servies

Ontdek de mooiste merken en artikelen online bij de Bijenkorf. Kies uit 1producten vanaf € 00. Servies tegen lage prijzen. Bestel hier servies online.


Seletti , a history of vision and evolution.

Ga naar zoeken Ga naar hoofdinhoud. De Hybrid serie bestaat uit een uitgebreid servies maar ook uit enkele placemats en een drietal prachtige ronde kleden. Dit grote porseleinen geribbeld bord is onderdeel van de estetico quotidiano collectie van seletti. Hanglamp of tafellamp nodig? Bespaar tot wel via kiesproduct.


Enjoy Free and Fast Shipping on most stuff, even big stuff! Dit servies is gebaseerd op decoraties die vroeger in China en Europa gebruikt werden, waarbij deze patronen op een kunstige manier elk met de hand vormgegeven zijn. Design schaal van seletti hybride te koop.

Nog compleet met de verpakking en boekje erin. Nieuwprijs € 13- bied de. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Het leuke aan servies is dat er zo ontzettend veel keuze is. Ideaal als je op zoek bent naar een beker, bord of kommetje.


Veel merken hebben ook series beschikbaar zodat je een servies steeds verder kunt uitbreiden. Een verzameling aan mooie keramieken items die het oosten en het westen weerspiegelen. De dessins zijn gebaseerd op klassieke decoraties vanuit Azië en Europa dus East meets West. Combineer dit bijzondere servies bijvoorbeeld met een prachtige Maman hanglamp boven je tafel en je creëert een onbeschrijfelijke sfeer in je huis. Tot op de dag van vandaag produceert en verkoopt het bedrijf een unieke collectie design producten, van servies tot lampen, stoelen en kasten.


Online shop in trendy woonaccessoires, lampen en meubels. Topmerken zoals Ferm-Living, HK-living, Bloomingville, BePureHome en House Doctor. Deze pin is ontdekt door 柒社艺术-Howl. Ontdek (en bewaar!) je eigen pins op Pinterest.


Zelfs de theelepeltjes die bij de collectie horen zijn afgeleid van ruimtevoorwerpen. Vergelijk goedkope, leuke woonaccessoires van de beste merken in alle hippe stijlen Bekijk aanbiedingen en bestel online voor de laagste prijs! Goed én goedkoop: Kwantums servies en bestek.

Ook alles voor jouw keuken vind je bij Kwantum. Van koffiekopjes tot schaaltjes en van wijnglazen tot complete serviessets. Je koopt jouw keukenspullen en keukenaccessoires gegarandeerd voor een superscherpe prijs, zoals je van ons gewend bent.


Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Gratis bezorging NLBE. Samen creëerden zij een fantastische collectie woonaccessoires en servies.


De designers rekenden af met de norm want gewoon, is ook maar zo gewoon.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts