vrijdag 15 april 2016

Decoratie wandrek

Alle wandrekken vind je op beslist. Bestel simpel jouw rekken online. Alle merken voor de laagste prijs. Shop direct online op beslist. Ruim assortiment online bestellen!


Transformeer je Huis met onze grote selectie aan accessoires.

ContactHeb je vragen over een lopende bestelling, over onze producten of over openingstijden van een van onze winkels, neem dan contact op met de dichtstbijz. Decoratie van Zitmaxx Wonen. Topkwaliteit voor de laagste prijs.


Dit decoratieve wandrek zorgt ervoor dat decoratie , zoals bijvoorbeeld planten, bloemen en fotolijstjes, mooi uitgestald kunnen worden. Door de zwenkwieltjes is het decoratieve wandrek gemakkelijk te verplaatsen. De afmetingen van het wandrek is 190x80x37cm en heeft een zwart gecoat metalen frame met MDF-planken.


Ook al wordt een wandrek vaak gebruikt voor zijn functionaliteit, ook ter decoratie is een wandrek heel erg geschikt. Het is een decoratief rek en biedt de mogelijkheid om er leuke accessoires of bijvoorbeeld boeken in te zetten. Open wandrek rond metaal mangohout wand decoratie € 1SALE.

Leuk rond decoratief open wandrek , cirkel voor aan de muur van zwart metaal met mangohout. Wandrek Santos is een wit inklapbaar wandrek. Het wandrek kan overal voor gebruikt worden, bijvoorbeeld voor een boekenkast, of wat dacht je van een servicekast? Maar het kan natuurlijk ook gewoon gebruikt worden voor mooie decoratie.


Dit wandrek is heel stoer en past daarom ook heel mooi. Bij Karwei vind je verschillende opbergkasten, opbergboxen en wandrekken die kwaliteit met design combineren voor een aantrekkelijke prijs! Maak van je huis een thuis. Het gezelligste aanbod decoratie.


Kies uit 2producten vanaf € 150. Luiertaarten, speenkoorden met en zonder naam, ptmd riverdale, countryfield. Delig displayrek wit - wandrek - decoratie rek - Hoe leuk, deze display rek set van stuks. Maak er een leuke decoratie mee aan de muur door er bijvoorbeeld een.


Dit prachtige industriële wandrek is gemaakt van ijzer met MDF hout. Met een metalen wandrek met clips van Dresz maak je van jouw interieur iets speciaals. Het wandrek biedt de mogelijkheid je mooiste woondecoratie in te presenteren en je muur te sieren. Oorspronkelijk was het idee om net als TheLifeFactory een verzinkt wandrek te scoren, maar deze heb ik niet kunnen vinden. Ik ben gegaan voor een wit geplastificeerd rek, wat ook super mooi staat!


Ik heb (ofnouja, eigenlijk mijn vader, hihi) het wandrek afgezaagd met een ijzerzaagje, tot hij hokjes bij hokjes was.

Ze staan prachtig en je kunt er veel spullen in kwijt. Handige muurdecoraties zijn bijvoorbeeld wandplanken, wandrekken en ook wandspiegels. Deze muurdecoraties zijn naast de juiste aanvulling voor je wand ook nog eens functioneel. Deze decoratieve wandrek met de fraaie decoraties van Homcom zorgt voor organisatie in je huis of tuin.


Het rek is gemaakt van gepoedercoat metaal en is bovendien extreem stevig en stabiel. De legplanken zijn van metaal en bieden voldoende opbergruimte.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts