vrijdag 1 april 2016

Borduurwerk inlijsten

Ruim assortiment borduurwerk. Alle borduurpakketten worden compleet geleverd. Bestel voordelig online uw borduurpakket. Alles voor borduren, de specialist. Bekijk snel ons ruime assortiment.

Een borduurwerk waaraan u vele uren heeft gewerkt verdiend een fraaie en vooral conserverende inlijsting. Lijstenmakerij De Molensteen is het adres in Hoorn en omgeving voor het inlijsten van deze waardevolle handwerken. Nadat je weken, soms maanden of zelfs jaren, aan een borduurwerk gewerkt hebt, wil je het gemaakte borduurwerk ook goed en vooral recht op het stramien laten inlijsten. Blanche Art Productions is gespecialiseerd in borduurwerken inlijsten.


Er zijn (gelukkig) een heleboel dames die van borduren houden of er zelfs een hobby van hebben gemaakt. Borduurwerk inlijsten opeen andere manier. Zulke borduursels zijn vaak kleine kunstwerken, met grote zorg én liefde gemaakt en daarom zeker waard om op een passende wijze, ingelijst te worden.

Maar daarmee komen dan tegelijk de problemen. Inlijsten van een mooi borduurwerk en de uren die er in zitten is echt vakwerk. Er hangt inderdaad een prijskaartje aan, vooral als je voor ontspiegeld glas kiest zoals ik.


Bedenk wel dat het jaren mee gaat, vaak generatie op generatie. Ook kun je het zo duur maken als je zelf wilt wat de lijst betreft. Ik hoop dat ik je een beetje heb kunnen. Om een borduurwerk correct te kunnen inlijsten , met of zonder passe-partout, moet het om te beginnen perfect rond het karton worden gespannen. De passie voor het inlijsten is jaren geleden begonnen in een lijstenmakerij in Breukelen.


Hier heb ik de liefde voor het inlijstvak ontdekt, zowel voor het adviseren als het inlijstwerk in het atelier. De mooiste lijsten zoals wissellijsten, fotolijsten, schilderijlijsten, posterlijsten en passe-partouts koop je online bij Zelfinlijsten. Sommige stoffen – zoals hier Batik – zijn te mooi om te laten liggen. Sommige herinneringen zijn te mooi om te laten verstoffen. Er is altijd een geschikte oplossing om uw borduurwerk of stoffen goed tot zijn recht te laten komen – en met een ruime keuze!


Wanneer u zelf een lijst zou willen maken, dan bent u normaal aangewezen op de stukken lijst zoals u die in een. Na vele uren in uw borduurwerk te hebben gestoken kunt u bij ons terecht. Wij zijn de professionele lijstenmaker van de Maasstraat aan wie u uw mooie borduurwerk kunt toe vertrouwen.

Bij Lijstenmakerij Pool vindt u ruim 3. Welkom bij Lijstenmakerij Dost in Steenwijk voor al uw inlijst werk. Ruime keus uit houten en aluminium lijsten voor elk interieur van klassiek tot modern. Iedereen weet dat je een mooi kunstwerk of leuke foto kunt inlijsten en ophangen aan de wand.


Lijstenmakerij Annette Polderman in Den Haag biedt een totaalpakket aan wat inlijsten betreft met gevoel voor ambacht en trends. Door middel van onze jarenlange ervaring kunnen wij uw inlijsting exact laten aansluiten op uw wensen. Verkoop is meer dan verkoop alleen.


We vinden het belangrijk dat uw keuze de juiste keuze is. Voor het inlijsten van grote partijen voor bedrijven, kunstenaars en galleries bent u bij De Lijst ook aan het juiste adres. Naast snelle levertijden is er voor deze wellicht een speciaal aan te passen prijs te hanteren.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts