vrijdag 15 april 2016

Folie ramen auto

Alleen bij Independer: Gratis Diefstaldekking bij alle WA-autoverzekeringen. Vergelijk op: prijs, kwaliteit, beoordelingen van anderen en meer. Bespaar tot wel via kiesproduct. Kies uit duizenden voorbeelden. Of ontwerp uw eigen sticker.


Getinte ramen bieden meer privacy, doordat men vanaf de buitenkant minder goed kan zien wat er qua spullen in de auto ligt.

Dit kan inbraak voorkomen. Een scherp oog voor kwaliteit en duurzaamheid is kenmerkend voor onze dienstverlening. De ontwikkelingen in de wereld van de glasfolies gaan immers bijzonder snel. Er komen steeds meer producten met specifieke eigenschappen op de markt. De auto raamfolie is een zelfklevende polyesterfolie.


Auto raamfolie of glasfolie is een zeer dunne folie die op ruiten geplakt kan worden. De sterke polyesterfilm wordt aan de binnenzijde van de ruiten aangebracht. De folie heeft een plaklaag waardoor de folie stevig bevestigd kan worden op de ruit. Verschil tussen ramen coaten en autoruiten tinten met folie ?

Er zijn grote verschillen tussen ramen coaten en ramen plakken met folie. Ramen met coating zijn namelijk niet kleurvast. De felle en brandende zonnestralen worden namelijk door het folie verminderd.


Hierdoor zal ook het interieur van uw auto minder snel verkleuren. Als u ooit van plan bent om uw auto te verkopen dan leveren getinte autoruiten een meerwaarde op. Als u wilt weten wat de ramen blinderen auto prijzen zijn, dan kunt u een vrijblijvende offerte aanvragen waarna we zo snel als mogelijk contact met u opnemen.


De achterruiten en achterste zijruiten mogen zonder meer van tintfolie voorzien worden, mits de auto wel over een rechter buitenspiegel beschikt. In de wereld van tuning is autoramen blinderen en tinten enorm in trek. Wanneer je je auto laat blinderen door Blindeer Koning, beplakken wij de ruiten met een speciale folie. Deze folie is getint, waardoor de ruit donkerdergekleurd wordt.


Onze klanten kiezen hiervoor vanwege de warmte werende werking, de extra privacy die zij krijgen of omdat zij dit een mooie toevoeging aan hun auto vinden. Het voordeel is dat het steviger vast zit dan statische folie , en dat het niet per ongeluk loslaat als je de ramen lapt. Kwaliteits uitlaatstuk vanaf € Vandaag besteld morgen in huis. Universeel inzetbaar en plakt op alle harde en schone ondergronden.


Met een (haar)föhn rek- en vormbaar en ook eventueel verwijderbaar zonder residu. Laat nu je autoramen blinderen bij De Tintman Folies. Het op maat snijden van de folie is zeer eenvoudig. De kleefkracht van de folie is enorm en u kunt deze daarom goed tegen de binnenkant van uw ramen.


U kunt de folie zeer eenvoudig aanbrengen.

Te koop kwaliteit ramen ruiten folie voor uw auto met uv en tot wel warmte wering. Ziet u dit niet zitten om het zelf goed. Met deze verduisterende raamfolie voor autoruiten kun je je voertuig in een fluitje van een cent blinderen. Of je nu meer privacy wilt, jezelf of je reisgenoten beschermen tegen zonlicht, UV-straling en warmte of gewoon een coole look aan je voertuig toe wilt voegen, met deze extra grote rol van 300xultraverduisterend folie is het mogelijk!


Om ramen van je auto zelf te kunnen blinderen op een nette manier zul je enige handigheid en geduld moeten hebben. Gebruik voor het blinderen onze kwaliteitsfolies, hiermee zijn namelijk de beste resultaten te behalen. Heb je geen ervaring met auto tint- folie , laat het dan door een vakman doen.


Gelukkig zijn de meeste autobezitters zo verstandig geen coatings, folies of iets dergelijks op hun autoruiten te plakken. Daarvoor hebben zij een apparaat dat de lichtdoorlatendheid van autoruiten meet: de tintman (zie de tekst in het blauw blok). Professioneel folie gedaan is het resultaat zeker goed en haast niet te onderscheiden van fabriek.


Indertijd heb ik gekozen voor op mijn vorige Astra. Zie het resultaat, profesioneel gedaan folie , 3euro.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts