donderdag 21 april 2016

Flexa vloerverf

Slijt- en krasvaste Vloerverf. Voor 21:uur besteld morgen in huis! Bekijk nu ons uitgebreide assortiment topmerken. Vooraf, achteraf of gespreid. Ervaar het gemak van Wehkamp.


Flexa vloerverf

Kies uit 1producten vanaf € 300. Flexa garage vloerverf kiezelgrijs l is een slijtvaste, antislip grond- en eindlaag voor steenachtige ondergronden (zoals beton). Flexa vloerverf garage in de kleur kiezelgrijs is geschikt voor binnen en buitengebruik en droogt snel. De vloerverf geeft een slijtvaste antislip grond – en eindlaag op basis van acrylaathars, is anti slip, geurarm en heeft een goede dekkracht.


De vloerverf is toepasbaar op steenachtige ondergronden, zoals beton met een beperkte geschiktheid voor bedrijfsmatig gebruik. Flexa antraciet vloerverf is kras- en stootvast, heeft een uitstekende hechting, is goed reinigbaar en geurarm. Flexa geeft kleur aan de wereld en helpt je graag bij het kiezen van de juiste kleur. Alleen met GAMMA Voordeelpas.


Kies dan voor een speciale vloerverf , coating, betonverf of epoxy coating. Gekozen door Flexa kleurexperts om het optimisme van nu te weerspiegelen. Spiced Honey is een warme amberkleurige tint, geïnspireerd door de schoonheid van honing. Spiced Honey kan rustgeven gezellig of levendig zijn naargelang van het palet waarmee je het combineert. Geschikt voor binnen en buiten op steenachtige ondergronden.


Goed te reinigen, geurarm en sneldrogend. Flexa lak Strak in de Lak WG grondverf GRIJS liter. VLOERVERF flexa vloerverf is een slijtvaste grond- en eindlaag voor vloeren binnen op basis van epoxyester. Flexa Vloeren garage betonverf wit l. Ben je op zoek naar Flexa verf?


Ook dan ben je bij Hubo altijd aan het juiste adres. In ons ruime assortiment zijn tal van verfsoorten te vinden waardoor er altijd een merk, type en kleur is die aan jouw wensen en eisen voldoet. Zo hebben we ook een groot aanbod aan speciale verfsoorten van Flexa. Wat dacht je bijvoorbeeld van vloerverf voor de. Betonverf nodig voor jouw betonnen vloer?


Bekijk, vergelijk en reserveer de betonverf direct online. Laat je inspireren door ons grote aanbod topmerken. Jij bepaalt hoe je betaalt. Vandaag bestel morgen in huis.


Flexa vloerverf

Verwachte levertijd: dag(en) Standaard. Beperkt geschikt voor bedrijfsmatige toepassingen. Vers beton moet minimaal dagen drogen.


Een slijtvaste kleurloze vloerverf geschikt voor steenachtige ondergronden (zoals beton) en voor balkon-, schuur- en garagevloeren. Dit product is beperkt geschikt voor bedrijfsmatig gebruik. Deze vloerverf is geschikt voor binnen op hout. De verf is geurarm, droogt snel, vergeelt niet en is minder belastend voor het milieu.


Gratis verzending vanaf €50.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts