vrijdag 29 april 2016

Hoge buitenplanten

Hoge buitenplanten

Topkwaliteit tuinplanten , voordelig en zonder gesjouw thuisbezorgd. Hét online tuincentrum met meer dan 10. Alle tuinplanten vind je op beslist. Bestel simpel en snel jouw tuinplanten. Bezorging door heel Nederland.


TuinPlant Westland is een complete groothandel voor tuin- en buitenplanten. Inkopen kan op meerdere manieren en gaat altijd gepaard met een persoonlijke service, tegen uitstekende prijzen. Kwaliteit, deskundigheid en klantgerichtheid voeren de boventoon binnen ons bedrijf. Wij zijn gevestigd in het Brabantse Hooge Zwaluwe in de schaduw van de naastgelegen Watertoren.


Om tuin of terras het hele jaar door te voorzien van groen hoef je eigenlijk maar één keer aan de slag… met tuinplanten die permanent hun blad behouden. Groenblijvers vormen daardoor een vaste basis en afhankelijk van het seizoen geven ze bovendien iets extra’s: bloemetjes, besjes of bijzondere bladverkleuringen. Grote en bijzondere tuinplanten verfraaien elke buitenruimte, van tuin tot balkon of dakterras. Hieronder vindt u een eerste selectie uit ons fraaie totaalassortiment aan.


Een groot gedeelte van onze luxe collectie planten voor buiten is winterhard. Mooie, hoge en lage siergrassen. De geselecteerde siergrassen zijn gemakkelijk te verzorgen en eenmaal aangeslagen vereisen ze weinig onderhoud. Bovendien laten deze grassoorten zich uitstekend combineren met veel vaste tuinplanten. Niet elke tuinplant is geschikt voor iedere tuin.


Sommige tuinplanten willen bijvoorbeeld graag een kleigron andere tuinplanten doen het het best op zand. Je vindt altijd wel een tuinplant die in jouw tuin kan groeien én precies jouw smaak is. Intratuin heeft een enorme variëteit aan tuinplanten in huis. De plant is redelijk winterhar bij zeer strenge vorst heeft hij bescherming nodig. Hij staat het liefst op een zonnige plaats of in halfschaduw.


De plant wordt, als je hem ieder jaar snoeit, tot meter hoog. Top hoge tomaten wanneer ze vier vruchttrossen hebben gevormd. In onze relatief korte zomers hebben buitentomaten weinig kans om meer dan vier trossen rijp te laten worden. Verwijder de top tot één blad boven de hoogste vruchttros. Hierdoor bereikt de plantenvoeding de bovenste tros alsnog waardoor de tomaten groeien en mooi afrijpen.


Kies je contrasterende of juist harmoniërende tinten? En lage, hoge of opklimmende beplanting? In dit artikel vind je tabellen met witte, crème en gele borderplanten met de Latijnse naam en Nederlandse naam, gerangschikt op hoogte in cm.


Hoge buitenplanten

Tevens wordt de bloeitijd van de tuinplanten aangegeven. Tot meter hoge bloeiaren in Juni-Juli. Voor een zonnige standplaats op niet te natte grond. Deze soort kan zich soms licht uitzaaien en is bij ons voldoende winterhard. Ook de uitgebloeide bloeiaren zijn zeer decoratief, mooi in combinatie met siergrassen.


Op zoek naar winterharde tuinplanten ? Kijk rond en laat je inspireren, op de website of in een van onze winkels. Neutkens Planten- en bomencentrum is gespecialiseerd in de verkoop van tuinplanten aan consumenten en professionals. Bezoek ons unieke plantencentrum!


Hoge buitenplanten

Deze niet woekerende soort heeft mooie overhangende stengels en is zeer geschikt om een hoge , dichte haag mee te maken. Wie een smalle haag wil creëren kan het beste kiezen voor een smalle, rechtopgaande soort. Denk aan de fargesia ‘Jiuzhaigou’.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts