vrijdag 1 april 2016

Grand foulard groen

Grote collectie grand foulards hier! Grand foulards tegen de laagste prijzen. Alle merken voor de laagste prijs. Altijd de beste deal voor jou. Het grootste online winkelcentrum.

Shop direct online op beslist. Bekijk ons unieke assortiment grand foulards. Meer geluksmomentjes in een gezellig huis! Maak van jouw huis jouw thuis. Ontdek ons unieke woonassortiment online.


Ben je op zoek naar een nieuw jasje voor je bank of stoel? Lekker makkelijk een vrolijke of stijlvolle grand foulard erover draperen en je bank ziet er gelijk anders uit.

Of toch liever wat vaster met een nieuwe stoelhoes of bankhoes? En dat moet ook wel met zo’n ruim assortiment. Heerlijk als plai sprei, picknickkleed of zelfs als zomerlaken.


Deze groene sprei of grand foulard is geweven in een soort wafelstructuur. Wat een prachtige kleur donkergroen heeft deze plaid. Groene plaid van katoen – ook als grand foulard. Warme kleur die prachtig zal staan op je bank.


Mooie dun geweven groene doek. Aan beide kanten afgewerkt met off white franjes. Plaid is aan de lange zijdes omgezoomd. Meubelhoezen en foulards kopen in de OTTO online shop.


Of je nu alleen de kleur of stijl van je zitmeubelen wil veranderen - hoezen en foulards kunnen in een handomdraai over de zittingen worden geplaatst. De gemakkelijk schoon te maken beschermhoezen passen zich aan aan de afmetingen. Creëer je individuele expressie met een selectie van patronen. Grandfoulards en plaids: voordelig en zacht.


Op zoek naar een leuke en zachte plaid of grandfoulard?

Bij Kwantum ben je aan het juiste adres! Met plaids en grand foulards maak je van je huis een thuis. Een plaid wordt ook wel een woondeken genoemd.


Deze behaaglijke deken sla je even over je benen als je het wat fris begint te worden, of je legt hem over de bankleuning als zachte steun. Een grand foulard is een grote sierdoek die vaak over de bank wordt gedrapeerd. Het gemêleerde uiterlijk van de stof komt tot stand door twee verschillend gekleurde inslagdraden. Deze frisse grand foulard is handgemaakt gemaakt in India met een afbeelding van de levensboo(Tree of Life). U een prachtig collectie Indiase grandfoulards.


De grandfoulard uit India is wereldberoemd.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts