donderdag 27 april 2017

Artifort outlet

Vergelijk alle zitzakken op Beslist. Alle soorten banken online. Ruime keuze tegen lage prijzen.


Fabrikant van design stoelen, design fauteuils, design banken in kleurrijke stoffen en van bekende designers zoals Pierre Paulin. Artifort Mare zits banken.

Beschikbaar in uitvoering van stof Amdal 180. Art en comfort is waar dit wereldberoemde merk voor staat. Tijdloos design door ontwerpers zoals Pierre Paulin en Geoffrey Harcourt. Toonaangevend op het gebied van exclusieve design meubelen.


Typerend voor het bedrijf zijn de onderscheidende en spraakmakende ontwerpen. De producten zijn voornamelijk showroommodellen of beursmodellen, ze zijn dus wel bewonder maar nooit écht gebruikt. Verschillende meubelen zijn te zien in het Museum of Modern Art en het Centre Pompidou.


De meubels zijn ontworpen door topdesigners als Pierre Paulin, Geoffrey Harcourt en Patrick Norguet.

Bijvoorbeeld de welbekende klassiekers van ontwerpers Pierre Paulin en Patrick Norguet. In dit ruime assortiment vindt u o. De bank heeft een strakke en slanke vorm die in vrijwel ieder interieur past. Zo is het bij ons altijd sale.


Ook als je producten wilt kopen met een snelle levertijd en een goedkope prijs. Plaisier Interieur biedt in de design meubel outlet designmeubelen uit de showroom met flinke korting aan. De meubelen in de meubel outlet zijn altijd direct uit voorraad leverbaar en worden verkocht tegen outlet prijzen, soms zelfs voor minder dan de helft van de prijs!


Onze showroommodellen kunnen gebruikssporen vertonen. Topdesign van topkwaliteit. Voor thuis, kantoor, directiekamer of ontvangstruimte. Eigenzinnig design, strak gestoffeerd met vloeiende lijnen en een fantastisch zitcomfort. Te bewonderen in collecties van het Museum of Modern Art en Centre Pompidou.


Deze artifort f 5fauteuil is bekleed met de ploeg stof panama kl. Graag verzorgen wij voor u het inkooptraject, zodat u er geen zorg aan heeft. Beide hebben een historie die tot de dag van vandaag haar stempel drukt op de wereld van het zitmeubel.


Het schijf onderstel is uitgevoerd in poedercoating.

De artifort c6bank en fauteuil zijn voorzien van een lederen stoffering in de kleur kobalt blauw. Gebruikt Ophalen of Verzenden. En dat zie je direct terug in het herkenbare assortiment.


Dit populaire Nederlandse merk staat bekend om haar tijdloze banken en stoelen, veelal in vrolijke kleuren. De felle rode kleur is een opwekkende look en zorgt er voor dat de fauteuil het middelpunt van het interieur word. Bij Klaver Modern Wonen zijn deze designer banken te koop.


Met al meer dan jaar ervaring op het gebied van herstofferen van meubels, verzekeren wij u dat al onze meubels van hoge kwaliteit zijn. Zijn zoon Henricus Wagemans bouwde het bedrijf uit tot een meubelfabriek. Eind jaren twintig was het bedrijf over het hele land bekend en werd een showroom in Amsterdam geopend. De 5-zits bank Mare in uitvoering stof Amdal 180.


Een prachtbank voor een subtiele prijs. Kom hem bekijken in de Gilsing Wonen. Daarom heeft u in onze Designmeubel Outlet de keuze uit talloze poefs van hoogwaardige kwaliteit, vervaardigd uit verschillende materialen, met diverse mogelijkheden. Bespaar op de aanschaf van design meubelen, kies voor meubelen uit de outlet van Hoefsloot Wonen.


Showroommodellen uit de laatste collecties bijvoorbeel die met hoge kortingen worden aangeboden. In onze outlet vindt u onder meer tientallen scherp geprijsde designmeubelen, zoals bankstellen, kasten, tafels, stoelen en woonaccessoires.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts