vrijdag 14 april 2017

Karwei mdf plinten

Karwei mdf plinten

Dé decoratieve bouwmarkt voor de moderne doe-het-zelver. Eigen Montageteam mogelijk, Bestel Nu! MDF Platen Diktes verkrijgbaar van tot 50mm. Zo kun je kiezen voor plinten bijpassend bij de kleur van je vloer, of voor hoge witte plinten in diverse profileringen. Plinten heb je in verschillende soorten en maten.


Karwei mdf plinten

Bij KARWEI kies je daarnaast uit plakplinten, muurplinten of overzetplinten. De plint wordt aan de muur gekit of gespijkerd. Hierdoor zit er altijd wel iets voor je bij. Een mooie vloer is niet compleet zonder mooie plinten. Zo vind je bij ons een hoge en een lage variant en komen ze in vele verschillende kleuren.


Wil je een MDF -plaat kopen? Kom dan langs in een van onze KARWEI -bouwmarkten bij jou in de buurt en bekijk al onze aanbiedingen en acties. Ook geven we je graag persoonlijk advies voor het kiezen van de juiste MDF -plaat voor jouw bouwplannen. Vraag ons bijvoorbeeld naar alle voor- en nadelen van de MDF -plaat ten opzichte van hout.


Bekijk ons assortiment Hoge plinten in onze Onlineshop. Eenvoudig online bestellen. Plint bij GAMMA: een goede kwaliteit, ruim assortiment en diverse topmerken. Check de voorraad van de bouwmarkt of bestel direct online.


MDF - plinten zijn geschikt voor vrijwel iedere wand en vloer. Vochtwerend MDF wordt ook MDF -V3genoemd. V3staat voor de test die de waterwerende kwaliteit van het MDF vaststelt. Langdurig direct contact met water moet echter vermeden worden.


MDF plinten zijn daardoor, ondanks dat het een goedkoper is, wel van hoogwaardig materiaal. MDF is bovendien goed te schilderen en er kunnen eenvoudig schroeven in aangebracht worden. De (hoge witte) MDF plinten werden jaren geleden in Nederland geïntroduceerd door Ger Antonis, de huidige eigenaar van Mooieplinten.


Van plakplinten en MDF plinten tot plinten van laminaat of het merk CanDo, je vindt ze allemaal in je dichtstbijzijnde GAMMA-bouwmarkt of hier online. Er bestaan verschillende soorten plinten. Het belangrijkste onderscheid is: muurplint of plakplint. Een plakplint is een plint die je plat op de vloer plakt.


Zo kun je eenvoudig de plint kiezen die het beste bij jouw stijl past. Natuurlijk hebben we ook verschillende afmetingen, zodat je minder hoeft te zagen en puzzelen. Groot assortiment Plinten. De vochtwerende MDF plint Modern is goed toepasbaar in bijna elke ruimte. De rechte plint , ook wel blok plint genoem wordt al jaren lang als beste verkocht en heeft dankzij zijn strakke vormen een rustige en luxe uitstraling.


De gladde plint heeft een kleine ‘ronding’ van ca. Veel mensen kiezen bij Gek op Hout voor de rechte plinten , (ook wel gladde plinten genoemd) , de moderne plinten , de koloniale plinten en de monumenten plint. Muurplint van onbehandeld massief MDF voorzien van een laag grondverf. De leverancier van MDF plinten inclusief montage. Bent u op zoek naar een vakbekwaam bedrijf dat in uw ruimte de Moderne plinten professioneel kan plaatsen?


Dan bent u bij De Plintenconcurrent aan het juiste adres. Toch komt het regelmatig voor dat men besluit de plint later wel eens uit te zoeken. Zonde, want uw vloer is dan niet af. Een groot assortiment, voor vrijwel iedereen wat wils. Door plinten en lijsten voorkom je dat er nog spleten of kieren aan de rand van de vloer zichtbaar zijn.


Omdat niet elke vloer hetzelfde is zijn er verschillende soorten plinten en lijsten. Zo heb je witte MDF plinten en lijsten maar ook zijn er plinten en lijsten met een houtstructuur. Lijstwerk voor het afwerken van de wand of het plafond in huis vind je bij Praxis.


Bekijk, vergelijk en reserveer direct jouw lijstwerk online bij Praxis.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts