donderdag 27 april 2017

Radiatorbeugels ophangen

Radiatorbeugels ophangen

De bevestigingsmaterialen voor radiatoren worden meestal bij de radiator geleverd. Schroef de radiatorbeugels los en til de radiator uit de beugels. Wanneer u een ander model radiator gaat plaatsen, moet u ook de beugels vervangen.


In deze ruimte wordt meestal voorzien door de beugels. Het ophangen van je nieuwe cv-ketel of het plaatsen van nieuwe radiatoren doe je dan natuurlijk met het juiste installatiemateriaal en gereedschap van Praxis in handen. Zo bestel je in onze winkel voordelig een expansievat, vuilafscheider, vlotterontluchter, manometer, gasslang of dakdoorvoer voor het plaatsen en afstellen van je nieuwe HR ketel. Zorg ervoor dat luchtcirculatie mogelijk is langs de radiator. Houd tussen de grond en de radiator minimaal centimeter ruimte vrij en minimaal centimeter tussen de radiator en de muur.


Ook aan de bovenzijde van de radiator moet minimaal centimeter ruimte overblijven. Teken de radiatorbeugels waterpas af. Als u een radiator wilt bevestigen, die niet is voorzien van bevestigingsmaterialen, dan kunt u in deze rubriek de bijpassende. In dit filmpje tonen we hoe je best te werk gaat. Zodra u de radiator heeft opgehangen is het eventuele verschil in kleur bijna niet meer zichtbaar.


Radiatorbeugels ophangen

Door de warmte die de radiator geeft kunt u ook uw badjassen of handdoeken ophangen om deze op te warmen. Gebruik bijgeleved ophangsysteem (of standaard radiatorbeugels ), icm met een degelijke plug en dito bout. Deze set bestaat uit beugels incl.


Radiator beugels radiatorbeugels - Witte Sanitair. Met deze verstelbare verzinkte radiatorbeugel kan u de Henrad Standaard (niet omkaste) radiator aan de muur. Bevestigingsset Voor paneelradiatoren, bestaande uit ondersteunen (zonder nylon inlage), zijvasthouders, bouten en pluggen. Wel even opletten dat de keilbouten niet op dezelfde plek zitten als schroeven van de radiatorbeugels.


Zoekt u radiatorbeugels of -consoles? Dan bent u bij Installatievakwinkel aan het juiste adres. Monteer de radiatorbeugels op de muur waar de radiator geplaatst moet worden. Denk eraan dat er voldoende ruimte om de radiator is, zodat de warmteafgifte optimaal is. Bij het aansluiten van de aanvoerleiding gaat u als volgt te werk.


Een radiator ophangen vereist bepaald installatiemateriaal. Bestel de J-beugel (per stuks) voor niet-omkaste radiatoren. Deskundig advies en snelle levering. Ik heb een muurtje waar ik een 2meter hoge radiator ga aanhangen, met water erin zal die uiteraard vrij zwaar worden. Het muurtje is een OSB plaat met Fermacell plaat op een houten roostering.


De OSB was bewust voorzien om die radiator te kunnen dragen. Een goede luchtcirculatie is heel belangrijk. Exclusief verkrijgbaar bij rensa.


Alle prijzen zijn inclusief BTW en andere heffingen en exclusief eventuele verzendkosten in Nederland maximaal € per bestelling. Om je beter van dienst te zijn. Heb uiteindelijk de folie vastgezet met spijkertjes. U kunt de folie ook aan de bovenzijde aan een latje vast maken en dat latje, dan weer aan de muur vastzetten met bv montagekit, of ophangen aan de radiatorbeugels.


Radiatorbeugels ophangen

Designradiator ophangen Montage van de radiator op de koudste plek in de kamer is aan te raden. Bij plaatsing van de radiator onder een vensterbank moet u, in verband me. Nadat u de gaten heeft geboord en de pluggen in de muur heeft bevestigd kunt u de beugels aan de muur bevestigen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts