maandag 3 april 2017

Kunstof vijverranden

Gratis Transport naar Afhaalpunt. Kunststof vijverrand voor het strak afwerken van uw vijverrand. De rand is buigzaam en dus in de mooiste organische vormen te plaatsen. Het product heeft een lange levensduur doordat het van kunststof is gemaakt. Variolat kunststof vijverrand en afboording Aanleg vijvers, afboording tuinpaden en borders.


Variolat biedt met Variopic een perfecte oplossing voor een keurig afgewerkte vijverrand , is mooi waterpas en toont zo weinig mogelijk folie die zichtbaar is.

Dit kan gerealiseerd worden door Variolat afboording te gebruiken. Schrijf de eerste review over dit product. Duurzame ecologische afboording van 1 gerecycleerde kunstof. Uw vijverrand geheel netjes op hoogte gestel omdat de waterlijn elke afwijking zichtbaar zal maken. De Ecolat is niet alleen bruikbaar voor de vijverrand , maar ook voor een mooie afboording voor tuinpa gazon, border en moestuin.


Deze is duurzaam en makkelijk te plaatsen. Met de kunststof vijverrand creƫrd u een capillaire blokkade, of een beddings- of bestratingsbasis. Monteer om de meter een aardpen en bevestig vervolgens de vijverrand aan de aardpen door te schroeven of te nieten.

Welkom op kunststofvijverbakken. Wij zijn specialist in het vervaardigen van kunststof vijverbakken in allerlei formaten. In onze webshop vind u standaard formaten. De tuin- en vijverrand BorderFix is gemaakt van gerecyclede kunststof. De borderrand vergaat niet.


Ideaal voor het aanleggen van tuinpaden, het afbakenen van moestuinen, grasperken, borders of als rand rond uw vijver. Een mooie vijver heeft een mooie vijverrand nodig. Tijdens de bouw van uw vijver dient u vooraf goed na te denken over de stevigheid van de constructie die u bouwt. Bespaar tot wel via kiesproduct.


De palen geven een goede basis om uw vijverrand aan te kunnen monteren. Materiaal soort is kunststof, het zal dus t. Deze grijze kunststof randafwerking Flex-Board is onderhoudsvrij en heeft een lange levensduur. Kunstof Vijverranden Flexibel Beschoeiingen Borderanden Opsluitingen.


De afwerking van de vijverrand is iets waar u waarschijnlijk tijdens het ontwerpen van de vijver al rekening mee hebt gehouden. Immers, als u een zo natuurlijk mogelijke vijver wilt die helemaal opgaat in uw tuin, zult u waarschijnlijk kiezen voor een randafwerking met natuurlijke materialen of beplanting rondom de vijver aanbrengen. Verkeerde vijverranden maken de vijver onnatuurlijk en folies kunnen vroegtijdig verslijten. Vaak gaat het om dezelfde fouten waardoor een vijver niet het uitzicht krijgt wat we als doel hadden.


Dit artikel bespreekt een aantal situaties waarbij de vijverrand op een foutieve manier wordt uitgewerkt.

De kunststof randafwerking Flex-Board maakt het heel eenvoudig om een vijverrand of gazonrand te maken. De randafwerking wordt op een rol van meter aangeleverd. De grasrand uit HDPE is een flexibel kunststof kantopsluitingssysteem met een hoogte van cm.


Klop de Ecopic paaltjes om de 50cm verticaal in de grond. Breng hierbij de bovenzijde steeds op dezelfde hoogte. Wesdijk adviseert u over de mogelijkheden en neemt u indien gewenst, deze klus graag uit handen. Wij hebben in de afgelopen jaren veel vijvers aangelegd en de afwerking van vijverranden verzorgd. Gaat u zelf een vijver maken, dan moet u natuurlijk eerst een gat graven.


Vul dit gat daarna met vijverfolie om een vijverbak te maken. Om de folie waterdicht te verbinden heeft u speciale lijm of kleefband nodig. De vijverrand kunt u met verschillende materialen afwerken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts