donderdag 6 april 2017

Draaischijf autostoel

Autostoeltjes van alle topmerken direct uit voorraad leverbaar! Op zoek naar een autostoel groep 1? Bekijk snel de beste aanbiedingen! Bestel direct bij van Asten.


Diverse veilige autostoeltjes van 0-kg.

Specialistisch advies nodig? De draaischijf kan heup- en rugpijn verlichten omdat uw rug met dit draaikussen voor auto een goede houding aanneemt. Ook maakt dit draaikussen het verplaatsen van bed naar rolstoel veel eenvoudiger. Deze draaischijf is vooral bestemd voor transfers in be maar ook bij het draaien op de autostoel.


De schijf is gemaakt van lagen polyester en heeft een antisliplaag. De kleur kan afwijken van de afbeelding. Zo draait u snel en makkelijk in de juiste positie om in- of uit de auto te stappen.


Doordat dit draaikussen flexibel is past deze perfect op de autostoel wat het in- en uitstappen makkelijker maakt.

Draaischijven (voor o.a. in de auto) Draaischijven voor o. Wij hebben verschillende draaischijven voor in de auto maar ook voor andere doeleinden. Als u vragen heeft over dit product dan kunt u ons altijd bellen of mailen. Met deze draaischijf kunt u soepel draaien waardoor u gemakkelijk uit uw stoel, bed of auto kunt opstaan. Uw rug blijft recht tijdens het draaien, waardoor u hem zo min mogelijk belast. Flexibele draaischijf Laura 3graden draaien zonder moeite.


Flexibel dus vormt zich naar de ondergron zoals een autostoel. Vergemakkelijkt in- en uitstappen of een andere transfer. Ideaal voor gebruik in de auto, op een stoel of het bed. Yvonne en de handgreep auto. Het draaikussen ( draaischijf ) is speciaal door fysio- en ergotherapeuten ontwikkeld.


Gemakkelijk draaien op de werkplek en opstaan uit bed of autostoel. Harde draaischijven zijn steviger en geschikt om in staande houding naar een andere richting te kunnen draaien. Er bestaan ook draaischijven met een steun waaraan u zich vasthoudt.


Wij verkopen alle incontinentiematerialen van Tena, Abena, Absorin, Depend en Attends. Bij ons winkelt u snel, gemakkelijk, goedkoop, betrouwbaar en veilig.

Mooie producten met aantrekkelijke prijzen en gratis verzending! Alle autostoeltjes op beslist. De Budget draaischijf is een lichtgewicht kussen die soepel en gemakkelijk 3graden kan draaien om een transfer te vergemakkelijken.


Het kussen draait zeer soepel en helpt de verzorger om een patiënt veilig over te brengen van een stoel naar be in en uit een auto, van een rolstoel in een stoel etc. De binnenzijdes zijn gla zodat de schijf soepel en eenvoudig kan draaien. Een draaikussen zorgt voor een goede zit en vergemakkelijkt bijvoorbeeld het in- en uitstappen uit de auto.


Omdat het kussen meedraait als men in- en uitstapt, zorgt het ervoor dat de rug recht blijft. Uitgevoerd in flexibel materiaal. Een draaischijf vergemakkelijkt de verplaatsing uit de rolstoel of het bed. Omdat de draaischijf meedraait wordt het verplaatsen van bijvoorbeeld het bed naar de rolstoel eenvoudiger. Tevens zorgt de draaischijf ervoor dat de rug van de verzorger minder belast wordt bij het verplaatsen van een patiënt.


Hefdak Camper slaapdak slaapbank met gordels hoogdak bedbank. De Turny maakt in- en uitstappen eenvoudiger en kan goed helpen bij het opstaan vanuit de autostoel. De elektrische lift voor het tillen en draaien zorgt ervoor dat ook rolstoelgebruikers, die een transfer maken van rolstoel naar autostoel , gemakkelijk over kunnen schuiven.


De Turny kan worden toegepast aan de linker- en rechterzijde van de auto. Overige aanpassingen autostoel. Naast een draaistoel en een uitneembare stoel zijn er nog diverse andere oplossingen mogelijk. Wij beschikken over een ruim assortiment autostoelen.


Hiermee vinden wij vaak een optimale autostoel voor in uw auto. Meer informatie kunt u ook vinden bij onze pagina over autostoelen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts