donderdag 6 april 2017

Silvatane classic brillant

Silvatane classic brillant

Altijd scherp geprijsd bij Verfwebwinkel. Silvatane Classic Brillant is een hoogwaardige, hoogglanzende alkyd-urethaan vernis voor binnen en buiten. Om deze site optimaal te gebruiken is het noodzakelijk om Javascript aan te zetten. Hier vind je instructies over hoe je Javascript activeert in je web browser. SILVATANE CLASSIC BRILLANT is een 1-component alkydurethaanvernis met hoge slijt- en krasvastheid.


Perfect voor transparant afwerken van al het houtwerk binnen en buiten. Toegepast op deuren, ramen, lambrisering en meubelen. Silvatane PU Acryl Brillant is een krasvaste, waterverdunbare, transparante, glanzende vernis op basis van urethaanacrylaat voor binnentoepassing.


Systeeminformatie Nieuw werk Droog schuren en afstoffen. Tropische houtsoorten dienen te worden ontvet met een daarvoor geƫigend middel. Onderhoud bestaand werk Afwassen met een verfreiniger. Hoogwaardige, hoogglanzende alkyd-urethaan vernis voor binnen en buiten. Kan worden toegepast op deuren,.


Silvatane classic brillant

Slijt-, stoot- en krasvaste vernis Bestand tegen schoonmaakmiddelen, alcohol en water. Deze vernis is op basis van alkyd-urethaan en is geschikt voor binnen en buiten. Stel je vraag dan via het contactformulier op onze contactpagina, wij reageren op werkdagen vrijwel direct. Hoogglans alkyd-urethaan vernis. Zijdeglans alkyd-urethaan vernis.


Het is geschikt voor toepassing op o. De levertijd van dit product bedraagt 2-3. Online te bestellen via Verfenbehangland. Check in de webshop de werkelijke voorraad! Trimetal Silvatane PU Acryl Prestige Mat - 2K. SILVATANE PU ACRYL BRILLANT is een transparante hoogglans acryl-urethaan vernis voor houtwerk op basis van water voor binnen.


Zeer hoge hardheid Goed bestand tegen beschadiging. Deel hier uw ervaring met dit product. Reviews die geen betrekking hebben op een product-ervaring, maar b. Voor vragen kunt u contact met ons opnemen via het contactformulier.


Daarvoor kijk je op Kieskeurig. Geschikt voor op hout zoals vloeren, trappen, kozijnen en deuren. Een hoogwaardige zijdeglanzende alkyd- urethaan vernis voor binnen en buiten.


Wordt toegepast op deuren, ramen, lambrisering. Schildt Lak PU-A Gloss Watergedragen Acryl Slijt- en krasvaste Trappen en Keukenverf voor binnen. Classificatie volgens de Verordening (EG) Nr.


Info over trimetal silvatane. Resultaten van zoekmachines! Vergelijkbare zoekopdrachten voor trimetal silvatane.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts