woensdag 19 april 2017

Opblaasbare spalk

Bestel de opblaasbare spalk - voor extra ondersteuning - online bij de voordeligste en grootste drogist van Nederland: gratis verzending vanaf euro. Hiermee kan men zeer nauwkeurig de juiste druk evalueren in een met de mond opgeblazen spalk. Spalk opblaasbaar hand en pols. Basispakket opblaasbare spalken.


Opblaasbare spalk voor eerste hulp Pilar First Aid Een snelle manier om fracturen te immobiliseren. De spalk is een transparant plastic omhulsul, voorzien van ristsluiting, die in enkele seconden om de voet kan worden geplaatst.

Login of vraag een offerte. Er zijn 2opblaasbare spalk leveranciers, vooral gevestigd in East Asia. Deze opblaasbare spalk wordt gebruikt voor het fixeren van de hele arm zodat beweging tot een minimum wordt beperkt.


Een spalk is een tijdelijke behandeling om de pijn te verzachten of om verdere letsels te voorkomen. Een nader onder-zoek en behandeling is steeds noodzakelijk. Bespaar tot wel via kiesproduct.


Behalve voor het vertalen van woorden, kun je bij ons ook terecht voor synoniemen. Eigenschappen Afmetingen: x cm.

Deze snelle spalk is een transparante plastic cover, die in een paar seconden om het gewonde ledemaat aangebracht kan worden. Deze spalk is een transparant plastic omhulsel dat in enkele seconden om het betreffende ledemaat kan worden geplaatst. Het ventiel wordt geopend en gesloten door deze naar rechts of links te draaien. Kan gebruikt worden met röntgenstraling.


Beide spalken zorgen ervoor dat de vinger niet kan buigen, waardoor u het gewricht ontlast. Pneumasplint opblaasbare spalk - arm. Daarnaast hebben we op diverse opblaasbare spalken , die geschikt zijn voor verschillende lichaamsdelen.


Zo kunt u kiezen uit de onderarm, onderbeen, gehele arm en gehele been. Met een bijbehorend pompje kunt u deze opblazen. Voor de onmiddellijke immobilisatie van gewonde of gebroken ledematen.


Voor de directe immobilisatie van gewonde of gebroken ledematen. Door het oppompen van de spalk , is het ledemaat gestabiliseerd. Deze snelle bandage is een doorzichtige plastic zak die in enkele tellen op het gewonde ledemaat kan worden toegepast. Door opblazen van de bandage wordt het been gestabiliseerd en verdoofd.


Classic is een spalk voor immobilisatie van de knie. Het product mag uitsluitend worden gebruikt voor de orthotische behandeling van de knie en alleen op de. Dagen bedenktijd gratis retourneren 250.


Een enkele keer is een opblaasbare spalk goed te gebruiken.

Weet dus wat je gebruikt en hoe je het gebruikt. Met de mond opblaasbare spalken , ontwikkeld door Margaret Johnstone. Dit concept wordt constant bijgewerkt door.


Het National Center for Biotechnology Information, echter, zegt opblaasbare spalken zijn zeer. Maak uw keuze uit de filters hierboven.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts