donderdag 20 april 2017

Baby speelgoed met licht

Alle babyspullen tegen de laagste prijzen. Cadeau voor kinderen van 1-jaar. Meer speelplezier met elkaar!


Clementoni knuffel met muziek en licht Mickey Mouse blauw Clementoni Mickey Mouse-knuffel met licht en muziek Deze lieve, zachte baby -Mickey-knuffel is het nieuwste vriendje voor alle kleintjes wanneer het bedtijd is. De buik van deze knuffel geeft licht , hij maakt zacht muziek en geeft je kindje ‘s nachts een aangenaam en veilig gevoel.

Babyspeelgoed met Muziek en Geluid. Dit elektronisch speeltje met lichten , melodieën en geluidseffecten zal uw baby vermaken en bezighouden. Ook de zintuigen van de allerkleinsten kun je hiermee op leuke manier prikkelen. Koop of Verkoop baby speelgoed met licht op Marktplaats. Bekijk Lokale Aanbiedingen ? Voor 23:besteld is de volgende werkdag al in huis!


Deze schattige Bedtime Otter knuffel van Fisher Price is erg rustgevend voor je kindje dankzij de zachte muziek, gedimd licht en bewegend buikje dat jouw ademhaling imiteert!

Baby camera met licht en geluid. De Bedtime Otter biedt troost aan jouw kleintje bijna zoals je dat zelf zou doen! Luisteren naar de stem van papa of mama en samen plaatjes kijken in babyboekjes. Het is goed voor de band met je kleintje. Bespaar tot wel via kiesproduct.


Speelgoed kinderen van 1-jaar. Bellus Toys heeft het allerleukste speelgoed met licht. Lichtstaven, voertuigen met licht , propellertjes, geweren, stiften en autootjes.


Kijk snel hieronder voor ons gehele assortiment. Voor vragen over dit assortiment kun je altijd contact met ons opnemen! Lion king baby speelgoed met licht en geluid - Als nieuwe Lion king baby speelgoed. Sla op de trommel met enje trommelstokken zie de gekleurde lichten flikkeren, of duw op de vormen, met muziek.


Bestellingen van tot euro € van tot euro € 7. Licht en donker is een van die tegenstellingen. Met licht spelen is natuurlijk hartstikke leuk.

Ook in het donker zijn er hele leuke spelletjes om te doen. Vind het leukste en originele baby speelgoed. De Tiama Dreamy Deer is een schattige licht. Met de vrolijke illustraties op elke pagina waant je kindje zich helemaal in de natuur. Houd dit bijzondere boek vast terwijl je baby op schoot zit en sla de pagina’s om terwijl je de verschillende wilde dieren aanwijst.


Leer jouw kindje spelenderwijs stapelen en tellen met het houten baby speelgoed van Hape. Zoek jij babyspeelgoed of peuterspeelgoed? Vtech Digiart Kleuren met Licht Onze website maakt gebruik van cookies Dit doen wij om de website te laten functioneren, te analyseren en om jouw gebruikerservaring te optimaliseren.


Mobiel van cotoons met licht en muziek. App Verder kijken met de 2dehands app. Chicco speeltafel met licht en geluid - kindje gaat op verkenning uit - uren speelplezier - i. Beschrijving Babybal met licht en geluid.


Spelen met deze vrolijk gekleurde bal is voor jouw baby een leuk avontuur. Wanneer jouw kindje op de knop met het blije gezichtje drukt, hoor je wel verschillende melodietjes en lichten de gekleurde lampjes op. Als je op werkdagen voor 16.


Mocht je niet 1 tevreden zijn over je aankoop dan kun je het natuurlijk retourneren. Graag tot ziens bij Top Toys!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts