donderdag 13 april 2017

Pastoe pure

Bestel online of kom langs! Designdeals van deze week. Bespaar tot wel via kiesproduct. Met ragfijne afwerking en een strakke geometrie.


A clean line and high end finish are the most prominent characteristics of this modest cabinet system. Ja, tafels en kasten zijn als broer en zus voor elkaar.

Wat niet op tafel ligt, zit in de kast en andersom. Het ideale wandmeubel op maat. Je kunt Plato volgens je eigen voorkeur samenstellen. Kom naar de winkel voor een 3D advies.


Speel net zo lang met de elementen totdat u het ideale wandmeubel gevonden heeft. Het dunne afdekblad benadrukt het strakke, heldere ontwerp. Een heldere en pure vorm die wordt benadrukt door de dunne afdekbladen.


Careful design makes and shapes your living environment.

It survives the changes in style and taste. It is our mission to create cabinets of timeless beauty. Specialistisch advies nodig? Kies uit producten vanaf € 415. Dit is nog steeds typerend voor het merk.


De heldere vorm wordt benadrukt door de dunne afdekbladen. De fronten zijn zowel met als zonder greep te verkrijgen. Er is keuze uit een staand of een hangend model. Het dressoir heeft een simpel maar mooi design in een eenvoudige, chique kleur.


De studio bestaat al meer dan 1jaar en heeft in die tijd een onmiskenbare signatuur achtergelaten binnen de Nederlandse interieurtraditie, die steeds opnieuw herkend en omarmd wordt. Pure kent veel mogelijkheden. Nu als showroommodel verkrijgbaar van €2.


De dunne afdekbladen benadrukken dit sobere ontwerp. Zo kunt u kiezen uit diverse afmetingen, voor een staand of een hangend model, soorten grepen en uit verschillende kleuren. Deze pin is ontdekt door Domavija doo.


Ontdek (en bewaar!) je eigen pins op Pinterest. Inclusief originele aankoopbon.

De kast beschikt over vier laden en dri. Een strakke geometrie en haarfijne afwerking zijn de opvallendste kenmerken van dit moderne kastsysteem. Pastoe heeft de laatste jaar meer dan 60.


Net zo bijzonder als het huis waarin de kast komt te staan. Duidelijke, eenvoudige vormgeving met verrassende kleurcombinaties. Al decennia lang is dit de norm bij de vormgeving, creaties en productie van de meubels.


Bekijk de collectie, laat je inspireren en ontwerp jouw eigen kast.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts