dinsdag 25 april 2017

Decoratieve ananas

Dan is deze decoratieve ananas echt iets voor hen. Met dit decotoppertje geef je een modern interieur net dat extra tintje – een tropisch tintje, in dit geval. Maar ook als sierlijk accessoire voor een feestje in tropische sferen komt dit ontwerp goed van pas.


Deze tafellamp in de vorm van een ananas is niet alleen verlicht een blikvanger. Exotique Chique: ananas decoratie. Ananas link je onmiddellijk met de zon, frisse cocktails en een zoet tussendoortje.

Maar ananas is ook heel erg decoratief. Dit zijn onze veertien favorieten! Wist je dat je thuis ook je eigen ananasplant kunt kweken? Speciale decoratie highlight gecombineerd met eenvoudige meubels en alledaagse voorwerpen. Decoratieve ananas L gemaakt van hout en glas.


Echter maakt de manier waarop het glas gezet is dit wat moeilijker. Dit keramieken decoratieve wandbord met een ananas motief staat sierlijk aan de muur, maar is ook te gebruiken als decoratief bord op tafel. Het middenstuk van de ananas is gemaakt van glas, waardoor je er bijna doorheen kan kijken.

Dit wandbord beschikt over ophanghaakje om hem eenvoudig op de muur te bevestigen. We doen er alles aan om dit artikel op tijd te bezorgen. Het is echter in een enkel geval mogelijk dat door omstandigheden de bezorging vertraagd is.


Bestel online of kom naar één van onze winkels. Kwantum, daar woon je beter van! Toegevoegd aan mijn verlanglijst. Glazen bonbonnière op voet H cm. Ondermijnen vervolgens de ananas voorzichtig uit met een kleinere diameter.


Snijd het vlees nu in respectabele, kleine stukjes of blokjes. Gooi deze weg de hardere centrale deel van ananas. Voltooi de stukken weer in de ananas een shell. Leg de ananas op een kleurrijke schotel, een bord met een kleurrijke servet of een mooie zilveren plaat.


Deze leuke decoratieve porseleinen ananas is een leuke sfeermaker in huis! De ananas is van echt porselein en heeft een trendy tropische uitstraling. Ook kan je de porseleinen ananas beschilderen, leuk om met kinderen te doen. Voor een spotprijsje te krijgen op Xenos.


Het leukste en meest uitgebreide assortiment feestversiering vind je natuurlijk bij Feestfirma.

Voordelig snelle levering uit voorraad Goede service. De decoratieve Ananas comosus ‘Corona’ Deze Ananas -cultivar is dus een echte sierplant, maar wel een met bijzondere medicinale eigenschappen voor een gezonde ademhaling (ook ’s nachts). De plant heeft trouwens nog iets bijzonders: hij produceert ’s nachts zuurstof, wat de meeste andere planten juist vooral overdag doen.


De best bekende soort is de ananas ( Ananas comosus), een belangrijke fruitplant. Daarnaast worden andere soorten gecultiveerd als sierplanten vanwege hun decoratieve bladeren en vruchten. De ananassoorten zijn terrestrische , overblijvende, kruidachtige planten.


De tijd van simpel plastic fruit is voorbij: dit fruit moet je bijna proeven om vast te stellen dat het nep is!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts