vrijdag 21 april 2017

Hangplanten voor buiten

Vergelijk nú online, vanaf € 49. Grootste aanbod tuinartikelen. Het grootste online winkelcentrum. Vind tuinartikelen online. Meerdere aanbieders online. De beste prijzen tuinartikelen.

Ruim assortiment tuinartikelen. Alle merken voor de laagste prijs. Een mooie hangplant doet het goed bij de voordeur of aan de rand van het balkon. Een felgekleurde Petunia geeft een groots effect en is een echte blikvanger. Bij Intratuin vind je altijd wel een hangplant die in jouw tuin of balkon kan groeien én precies jouw smaak is!


Een groot voordeel van hangplanten is dat ze op vele manieren toepasbaar zijn. Bij uvkunstplantenvoorbuiten kunt u alle kunst hangplanten voor uw klant, bedrijf, woning of buitenlocatie kopen. Dit kunt u gemakkelijk online doen of onze buiten showroom in Meteren bezoeken.

Hier staan de hangplanten buiten tentoongestel vaak in combinaties met andere kunsttakken of kunstboeketten in pot. In deze blog zetten we ook twee toffe DIY klussen in het zonnetje om je hangplanten nóg beter in de kijker te zetten. De naam spreekt eigenlijk al voor zich, de hangplant is een plant die hangt. Deze plantensoorten worden vaak opgehangen aan de pot waar deze in zit.


U kunt er uw balkon of tuin mee opvrolijken maar uw woonkamer kan natuurlijk ook altijd wel wat groen gebruiken. Hangplanten kunnen zowel buiten als binnen worden opgehangen. Denk aan opvallend glanzende potten of hangers gemaakt van koorden of metaal dat in het licht steeds van kleur verandert. Voor het meest indrukwekkende en onwerkelijke effect hang je verschillende bloeiende hangplanten bij elkaar, op diverse hoogtes.


Kunstplanten voor buiten die bestand zijn tegen uv zonlicht, regen en vorst. Alle jaargetijden een groene omgeving dankzij de uv kunstplant buitenshuis. Naast ons ruime assortiment kamerplanten beschikken wij ook over een verscheidenheid aan hangplanten om uit te kiezen.


Zowel in soorten als prijsklassen. Vrijwel iedere hangplant is ook geschikt om in een hoge sierpot of vaas te plaatsen. Nu is het echter niet voor iedereen mogelijk om de potten in de winter binnen te zetten of de planten in vaste grond te zetten. De meeste soorten zijn voorzien van hangpot met ophangmechanisme. Je herkent dit probleem waarschijnlijk wel als je alleen over een balkon of kleine tuin beschikt.


Gelukkig bestaan er genoeg winterharde potplanten.

De materialen bij je hangplanten mogen gerust tot de verbeelding spreken. De mooiste buitenplanten voor in uw tuin. U kunt terecht in de webshop van Fleurdirect voor een ruim aanbod van buitenplanten en terrasplanten.


Bij het kiezen van de juiste tuinplanten is het wel verstandig om rekening te houden met de standplaats van de plant, de plek waar u hem neer gaat zetten. Bekijk het grootste assortiment tuin-artikelen o. Uiteraard moet er een studie gemaakt worden op voorhan zodat u later niet voor praktische of structurele problemen komt te staan.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts