woensdag 12 april 2017

Watervaste lucifers

Bevat doosjes met ieder lucifers per doosje. Ideaal voor tijdens het kamperen, survivallen en als vaste inhoud van onze noodpakketten. Deze survival lucifers zijn niet alleen niet uit te blazen, maar zijn ook nog eens meer bestand tegen water dan normale lucifers.


Watervaste lucifers

Tevens zijn deze lucifers verpakt in een waterdichte container. Op zoek naar watervaste lucifers ? Watervaste lucifers kopen. Zo kun jij onder alle weersomstandigheden een vuurtje aanleggen.


Ideaal dus als je tijdens regenachtige dagen een kampvuur aan wilt leggen. De lucifers van het merk Mil-Tec zijn waterproof en zijn heel goed om buiten te gebruiken voor het koken, een vuurtje aanmaken, een barbeque of om fakkels te ontsteken. Ideaal tijdens een hike, kamperen, survival of bushcraft of gewoon thuis, altijd goed om op reserve te hebben. Nu Veiligheidslucifers watervast , Denk Vooruit veiligheidslucifers Deze lucifers worden aangeboden in een verpakking met doosjes.


Vier doosjes per verpakking. De mogelijkheid om vuur te maken is een essentieel onderdeel van overleven in een noodsituatie. In deze kit zitten stormlucifers in een waterdichte onbreekbare container. Alles om vuur te maken tijdens noodsituaties, in de regen, bij harde wind of tijdens een survivalweekend in de Ardennen.


Van lucifers tot firesteels. Lucifers zijn een essentieel onderdeel van het noodpakket Lucifers mogen natuurlijk niet ontbreken in je noodvoorziening. Wel bij het afsteken eerst eraf halen, anders brandt het niet zo best.


Voordelige door de Rijksoverheid goedgekeurde Noodpakketten met Denk Vooruit logo. Een noodpakket is een pakket met de belangrijkste spullen om uzelf en uw naasten te. Doosjes met houten watervaste lucifers , stuks per doosje.


Gratis verzending van € 2Ruim jaar ervaring Snelle levering Goede. Het doosje raakt niet verzadigd met water en het strijkvlak laat niet los. F 5blusser ltr speciaal voor Lithium-ion batterijen.


Stormlucifers worden gebruikt aan boord van reddingboten en in survival kits. Zij hebben behalve de strijkkop een watervaste coating of zijn geïmpregneerd met brandbare verbindingen waardoor ze ook nat en bij sterke wind blijven branden. De ultieme wind- en watervaste lucifers.


Sterker en effectiever dan standaard lucifers door de extra lange koppen die blijven doorbranden in harde wind en regen. Hand gemaakt en voorzien van een waterafstotend laagje. Welkom bij de andere economie. Klik hier om te bestellen ACTIE: € 1korting op alle. Zorg voor watervaste lucifers.


Een gasaansteker laat het bij vrieskou afweten. Je kan van te voren informeren of je een kampvuur mag maken. Een zachte borstel is handig om sneeuw van je tent te verwijderen dus geen overbodige luxe om mee te nemen. Super voor survival en outdoor, maar onmisbaar voor de prepper.


Deze lucifers werden onder meer toegepast bij de eerste industrieel vervaardigde Molotovcocktails in Finland.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts