woensdag 5 april 2017

Madam stoltz kerst

Proef 17e-eeuwse lekkernijen, volg workshops en schaats een ronde op de ijsbaan. Vergelijk alle webshops en bespaar tot via Kiesproduct! Kies uit 1producten vanaf € 20. Be inspired by the MADAM STOLTZ atmosphere and the sense of HOME SWEET HOME.


Doe wooninspiratie op via onze website!

Op dit moment is antiek brons heel hip en dit zie je dan ook veel terug in het assortiment. Madam Stoltz zit ieder seizoen bovenop de laatste woontrends. Kaartenrekken, glasboxen en hippe lampen. We gebruiken cookies om er zeker van te zijn dat je onze website zo goed mogelijk beleeft. Als je deze website blijft gebruiken gaan we ervan uit dat je dat goed vindt.


Je ontvangt zodadelijk een e-mail om je wachtwoord te resetten (check ook je spam). Kerst is natuurlijk de mooiste tijd van het jaar. Het is natuurlijk wat kouder en al snel donker, maar dat maakt het in huis alleen maar gezelliger.

Deze katoenen tas heeft een fijn formaat voor bijv. Je kunt hem ook als mand gebruiken. De tas heeft een binnenvakje met ritssluiting.


Telkens ik in India ben, sta ik perplex van de beleefdheid: iedereen spreekt me daar spontaan aan met ‘ madam ’. Het de grootste assortiment uit meer dan honderd shops. Ruime collectie stalen en zilveren sieraden voor het hele gezin. Stay in the loop on deals and new arrivals.


Vasen kan bruges som tradttionel blomstervase, eller som på billedet en smuk juledekoration. Of kies uit de vele andere interieuraccessoires. Dit merk heeft altijd een product dat in je interieur past. Ontworpen in Denemarken en vervaardigd in India.


De artikelen die echt vernieuwend zijn pikken we er gelijk uit en zul je bij wonenmetlef. Vooral de madam Stoltz lampen, kaarsen, kandelaars en waxinelichthouders vinden wij erg eigentijds. Your favorites has been added to the basket. Go to basket × Something went wrong!


Geef bij opmerkingen aan of het voor verjaardag, sint of kerst is!

By Zenz is dé online homestore voor Scandinavische woonaccessoires van merken als Bloomingville, Nordal, Hübsch Interior en House Doctor. Voeg dit gouden (brass) bakje toe aan je interieur voor een subtiele touch. Je internetbrowser wordt niet (meer) ondersteund. Voor iedereen een voordeel.


Marktplaats kan daardoor minder goed werken. Bij ons vind je bordjes, lantaarns, kaartenrekken. Gratis bezorging vanaf 20. Op zoek naar een leuk cadeau voor jezelf of voor iemand anders?


Dan is dit super leuke decoratiestuk echt wat je.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts