donderdag 6 april 2017

Heilig hout branden

Duurzamen houten dakkapelkozijnen voor een lage prijs en snel geleverd. Bereken wat jouw houten kozijn kost. Over Ons Pagina - Kozijnshop. Binnen werkdagen geleverd!


Heilig hout branden

Groothandel in palo santo, witte salie, florida water en natuurlijke wierook. Geen minimale bestelverplichting. Neem een stukje hout en houd een lucifer of aansteker bij het uiteinde tot het begint te branden.


Laat het houtje branden tot je de kern ziet gloeien en blaas dan de vlam uit. Leg het houtje in een vuurvast schaaltje of in een mooie schelp. Met de rook verspreidt de geur van Palo santo zich door de ruimte. In dit artikel vind je vijf toepassingen om het meeste uit jouw heilig hout te halen! Men gebruikt het in het Westen vooral als wierook.


Heilig hout branden

Palo Santo Hout komt uit Zuid Amerika, in het bijzonder het Andesgebied. Maar de sjamanen geloven dat het hout , naast een heerlijke geur, ook een helende werking heeft. In Zuid-Amerika wordt het Heilige Hout al heel lang gebruikt. Je kunt heilig hout op verschillende manieren gebruiken. De populairste manier is het verbranden van een stukje hout als wierook.


Steek het hout aan zoals wierook en laat het even branden zodat het goed aan is. Blaas vervolgens zodat het hout gaat gloeien. Steek het uiteinde van het stokje aan en laat het even branden , totdat je de kern ziet gloeien. Blaas de vlam uit, zodat het hout gaat gloeien en er rook vanaf komt. Met liefde gemaakt is een webshop in - HEILIG HOUT - wierook - palo santo - witte salie - SMUDGESTICKS - abalone schelpen - agua sacral - FLORIDA WATER en nog veel meer.


Bij ons kan je witte salie kopen, witte salie branden , witte salie wierook kopen. Witte salie of witte salie wierook (Jiri and Friends) is ook geschikt om je huis mee te reingen. Heilig Hout is de naam van een krachtige aromatische houtsoort die voorkomt in de kustgebieden van Peru, Ecuador en de Galapagos eilanden.


Heilig Hout komt van de Bursera Graveolens, deze knoestige boom is familie van de Boswelia, waarvan onze mirre en frankincense komt. De inheemse bevolking beschouwde het als een heilige houtsoort. Heilig hout wordt veelal verwerkt in wierook en reinigt de ruimtes in je huis van negatieve energie. Zowel de wierook, de zuiverende aromaset als de geurstokjes zijn 1 natuurlijk. Een pakje met heilig hout stokjes die 1minuten branden en geluk geven kost €5.


Als actie krijg je dus korting mooie doosjes zoals bovenaan de blog voor 150. Echt (h)eerlijk en heel leuk om alle positieve reacties te horen. Ik laat het jou graag uitproberen. Dit Heilige Hout uit het Andes gebied wordt lokaal gewonnen met respect voor de natuur en volgens de principes van Fair Trade. Er worden alleen takken gebruikt die op natuurlijke wijze van de bomen vallen.


Het hout rijpt vervolgens 4-jaar voordat de magische geur vrijkomt. Dit 1 zuivere hout heeft een heerlijk zoete geur wanneer het ontstoken wordt. Dit Heilig Hout komt uit het Andes gebied en wordt op natuurlijke wijze gewonnen uit takken of bomen die omgevallen zijn. Ze gebruiken het in allerlei ceremoniƫn , rituelen, genezings- en zuiveringssessies.


Heilig hout branden

Zij behandelen dit heilig hout dan ook met veel respect, wat betekent dat zij alleen het hout gebruiken voor deze doeleinden, dat zij. Dit zuivere hout geeft een heerlijke en zoete geur als het wordt aangestoken. Het hout gloeit eventjes, maar dat is meestal al voldoende voor de lekkere geur. Dit in tegenstelling tot wierook dat continue brandt.


Voor grotere ruimtes wordt het aangeraden om meerdere pakjes te kopen. Deze sticks komen rechtstreeks uit Peru. Het hout wordt beschouwd als magisch, zeldzaam, heilig en uniek. Deze magische geur heeft het vermogen om de stemming van mensen met een depressief gevoel te verbeteren en is nuttig bij meditatie en spirituele activiteiten.


Je hoeft slechts een klein stukje hout te branden om een.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts