maandag 17 april 2017

Geluiddempende stof

De grootste collectie stoffen van Nederland! Prachtige stoffen van de hoogste kwaliteit. Voor dames, heren en kinderen. Ontdek de mooiste merken en artikelen online bij de Bijenkorf.


Gratis verzending, snelle levering - Koop nu!

Uw geluidswerende of thermische gordijn op maat door onze stof Soundkiller. De specifieke toepassingen en hoogwaardigheid van deze gordijnen vragen om specialistische kennis en advies. Daarom zijn de gordijnen van de stof Soundkiller niet regulair in de ( web ) winkel te koop maar alleen via aanvraag door invulling van het contactformulier.


De stof Soundkiller is in zwart of beige verkrijgbaar en voor een kleur aan de voorzijde heeft u de keus uit meer als 5stoffen en kleuren die daardoor geschikt zijn. Deze gekleurde stoffen komen aan de voorzijde en de Geluidswerende laag Soundkiller wordt als voering ingezet achter de gekleurde stoflaag. Belangrijk bij geluidswerende raamdecoratie is dat je het volledige raam bedekt én dat je er een extra voering aan toe kunt voegen.


Hoe dikker de stof , hoe meer geluid gedempt wordt.

Geluidsisolerende gordijnen zijn de beste optie wanneer je de kamer zoveel mogelijk geluidsdicht wil maken. Hoe zorg je voor geluiddempende gordijnen? De geluiddempende panelen zijn zo geconstrueer dat je de mogelijkheid hebt deze aan de muur achter het frame te monteren.


Uiteraard kunnen deze ook als scheidingswand neergezet worden of aan het plafond worden gehangen. Gezien de grote verschillen per ruimte is de toepassing afhankelijk van het gewenste resultaat. Hittebestendig geluiddempend materiaal-producten zijn het populairst in Domestic Market, Eastern Europeen South Asia. Geluiddempende raamdecoratie voor de juiste akoestiek. In de meeste interieurs komen harde vloeren voor.


Gecombineerd met de harde muren en plafonds ziet dat er wel fraai uit, maar het maakt van elke ruimte een klankkast. Om de akoestiek aangenamer te maken, kiest u voor raamdecoratie die geluiddempend is. Bij Toppoint heeft u daarin voldoende. Deze meubels zijn perfect voor ontvangst- en vergaderruimtes omdat zij, nog meer dan akoestische scheidingspanelen met acrylglas, een open karakter hebben en een prettige akoestiek garanderen.


Wanneer kies je voor akoestische stof. De huidige geluidsnormen en regelgeving met betrekking tot geluidsniveaus tijdens optredens en concerten maken geluidskwaliteit belangrijker dan ooit. De akoestische situatie van een locatie bepaalt het merendeel van de geluidskwaliteit en die kan je verbeteren door gebruik te maken van geluiddempende doeken.

Er hoeft in principe maar één constructie aangebracht te worden die als frame dient (zie onderstaande afb.). Om een egale ondergrond te krijgen, moet erop gelet worden dat de constructie even dik is als de aixFOAM geluiddempende matten, want de stof mag achteraf niet op de absorbers zelf liggen. Honderden dessins worden exclusief ontwikkeld en op elkaar afgestemd. Design van gerenommeerde merken.


Zoals onze isolerende, vlamwerende, geluiddempende en verduisterende gordijnen. We houden van kwaliteit en maatwerk. Maar ook van functionaliteit. Vertalingen geluiddempende stoffen NLFR.


Het is de stof Vliet in kleur van De Ploeg geworden. Deze stof heeft tevens voldoende geluiddempende eigenschappen, noodzakelijk in deze woonruimte met zijn betonlook vloer en gestucte wanden. Aan de keukenzijde, waar ook de eethoek staat heeft men een schitterend uitzicht over het IJ en het IJsselmeer.


De Ploeg biedt stoffen die het akoestisch comfort in het binnenklimaat verbeteren: ze dempen storende omgevingsgeluiden en nagalm en zorgen daarmee voor rust en een goede verstaanbaarheid. Dat is niet alleen prettig, maar verhoogt ook de concentratie en arbeidsproductiviteit. Bestel gordijn voering in de webshop.


Gordijnstof in veel kleuren en valt soepel. Unieke combinatie van eigenschappen Tegenwoordig zijn veel moderne kantoorgebouwen – en ook woonhuizen – voorzien van royale glasoppervlakken. TexTec heeft in samenwerking met een gerenommeerd geluidtechnisch bureau een stof ontwikkeld die uniek is in zijn samenstelling en speciaal voor geluidsproblemen is ontwikkeld. Er zijn zelfs kleuren die van 1 gerecyclede stoffen zijn geweven. Bij toepassing van een geluiddempende ondervloer neemt het contactgeluid naar de buren dus af, maar kan het klossendegeluid in het eigen appartement zelfs iets toenemen.


Bij de Gamma hebben ze, relatief goedkoop, goede NEN-EN-ISO 717-dempende dunne rechthoekige platen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts