woensdag 5 april 2017

Artifort theo ruth

Bestel online of kom langs! Designdeals van deze week. Nú moderne bankstellen van stof!


Just three years later, he led the development department, which created designs by famous designers like Pierre Paulin and Geoffrey D. Slechts jaar later gaf hij leiding aan het ontwikkelingsteam dat de ontwerpen van beroemde ontwerpers zoals Pierre Paulin en Geoffrey D. Harcourt RDI tot uitvoering bracht.

Theo Ruth are currently offered for sale by vintage. Stoeltje verkeert in zeer goede vintage staat en het zitcomfort is nog altijd perfect. Mooie fauteuil, maar niet uw uitstraling?


Afmetingen: 72Hx70Bx73D cm. Zo goed als nieuw Ophalen. Vintage artifort theo ruth fauteuil uit de jaren heerlijke zit door de originele vering in de zitting opnieuw netjes beklee m. Je internetbrowser wordt niet (meer) ondersteund. Marktplaats kan daardoor minder goed werken.


Oudroze bekleding en houten pootjes.

De vering is nog in goede conditie, het bankje is niet doorgezakt o. De bekleding heeft hier en daar haaltjes in de stof. In een van de zitkussens zit een brandgaatje (zie 10e foto) maar dit kussens zijn omkeerbaar dus dit hoeft niet zichtbaar te zijn (zie 11e foto). De stoel is bekleed met ribstof, iets sleets, maar nog heel. Deze fauteuiltjes zitten erg lekker door de metalen spiraalveren in de zitting! Op de foto iets geler dan in werkelijkhei er ziet meer groen in.


Voor de laagste prijs op Beslist. Deze stoel is één van zijn beste ontwerpen uit die tijd. Robuust en vakkundig, maar ook traditioneel.


Houten frame, groene bekleding en de armleggers bekleed met zwarte skai. Alles in goede vintage staat. DETAILS LEVERTIJD Niet op voorraad. Gratis bezorging van nieuwe producten,vanaf.


Het is een zeldzame fauteuil die zijn tijd vooruit was in het begin van de 50-er jaren. Het prachtig gevormd houten frame is gemaakt met uitmuntend vakmanschap, en het hout heeft een aangenaam contrast met de blauwe wolvilt bekleding. Het betreft hier het grote damesmodel. Deze vering is uit één stalen draad gevlochten en verhoogt het comfort en duurzaamhei terwijl het productietijd bespaart. Artifort breekt in de jaren door met Epeda-binnenvering.


In deze cocktail fauteuil zie je de speelse en organische stijl die in de jaren vijftig erg populair was.

Gezien de leeftijd is deze vintage damesfauteuil in goede staat, geen scheuren of gaten in het skai. Materiaal: beukenhout en rood zwarte skai. De naam verklapt het al, deze fauteuil heeft de vorm van een pinguïn.


De variant zonder armleggers heet Congo Chair. Formaat: 83cm hoog, 75cm breed en 80cm diep. De fauteuil is gemaakt van skai leer en verkeert in zeer nette staat.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts