maandag 10 april 2017

Grid behang

Bekijk gehele fotobehang collectie. Steden, dieren, bloemen en meer. Altijd de beste kwaliteit en persoonlijke service, bezoek één van onze winkels. Dé Ferm Living webshop van Nederland.


Bestel het eenvoudig en snel op Flinders. Gebruik het behang in combinatie met andere stijlvolle artikelen van Ferm Living.

Over dit behang is een extra laag aangebracht, die maak het materiaal krasvast, afneembaar en is niet-reflecterend. Hierdoor krijgt het behang bovendien een matte finish. Het patroon op het behang herhaalt zich na 2centimeter. Het Dotty behang roze is van non-woven-kwaliteit, dit is de nieuwste ontwikkeling op het gebied van behang.


Een soort behang , wat minder opvallend maar wel heel erg stijlvol is, is grid behang ! Grid behang doet een beetje denken aan de rekenschriften van op school. Behang in mooie taupe tinten. Heb je twijfels over de kleur, bestel dan eerst een staaltje.

Bekende mode- en lifestylemerken zijn samengekomen met bekende ontwerpers om unieke creaties te maken die nu kunnen schitteren op jouw muur! Voor het behang zijn luxueuze materialen gebruikt die goed terug te zien zijn in de ontwerpen. Zo maak je van jouw interieur een plek waar je vooralsnog alleen van had kunnen dromen.


Daarnaast adviseren wij een nadenroller te gebruiken voor een strak eindresultaat. De geur, de versheid en de vitaliteit van onze prachtige flora en fauna komt bij je binnen met het fotobehang van Wall-Art. Bespaar tot wel via kiesproduct. Afmetingen: breedte cm. Ze zijn dus super leuk voor de kinderkamer en babykamer, maar door de neutrale en minimalistische look, is grid behang ook erg leuk voor de woonkamer of slaapkamer.


Eigentijds behangpapier geïnspireerd op de East Coast. Hier in de kleur Patina: grijs met metallic goud. Verkrijgbaar in kleurcombinaties. Haal het gevoel van de East Coast in huis en geef uw interieur Hollywood glamour met Zinc Textile. Het behang kan worden afgenomen met een.


Dé kleuren van dit seizoen! Leuk voor interieur en kinderkamer! Deze pin is ontdekt door Ellen. WallSmart behang is een nieuwe generatie van vliesbehang dat veel makkelijker en snel.

Ontdek (en bewaar!) je eigen pins op Pinterest. Elke woensdag 12u gaan alle orders in productie, om de week erop de dinsdag te verzenden. In een trendy kleurtje, met een wit raster erop. Lengte van het patroon: 53cm. Makkelijk schoon te vegen met een vochtige doek en goed bestand tegen licht.


Natuurlijk is dit behang niet alleen praktisch gezien een aanwinst voor het interieur. Deze mooie print geeft een stoere aanblik zonder stijl uit het oog te verliezen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts