donderdag 20 april 2017

Geurkaars houder

Geurkaars houder

Bekijk ons unieke assortiment geurkaarsen. Meer geluksmomentjes in een gezellig huis! Maak van jouw huis jouw thuis. Ontdek ons unieke woonassortiment online. Laat je inspireren door het aanbod.


Shop jouw artikelen bij Wehkamp. Vind items binnen jouw budget. Topkwaliteit - De Beste Kwaliteit voor de Allerbeste Prijs.


Of je nu kiest voor grote kaarsen, kleine kaarsen of waxinelichtjes, ze brengen allemaal een beetje meer rust en warmte in huis. Bij IKEA vind je geurkaarsen in diverse kleuren, maten, met of zonder glazen pot. Dat gaat lekker ruiken in huis!


Geurkaars houder

Steek af en toe een geurkaars aan en verwelkom gasten met een heerlijke geur in huis! Kies uit de vele verschillende geuren van Bolsius of Bridgewater zoals lavendel of vanille. Bij Intratuin vind je diverse soorten, van geurkaarsen in een glas tot geurtheelichten.


Geurkaars houders voor de geurvotive kaarsjes. Met een aantal geur votivekaarsjes op een rij brengt u snel een leuke sfeer in huis. Veel verschillende designs en kleuren voor uw droomoutfit van Esprit! Gratis retourneren dagen.


Geef je huis een gezellig sfeertje met onze kaarsen en kandelaars. Doordat je keuze hebt uit verschillende soorten geurkaarsen en geurstokjes, zit er vast wel eentje tussen die je lekker vindt en past bij de sfeer die je in huis wilt creëren. Een geurkaars kan rustgevend werken, of juist verkwikkend.


Met de Classic Planchet Houder zorgt u er voor dat uw badkamer een chique uitstraling krijgt. De planchet houder is gemaakt van RVS een duurzaam en roestvast materiaal. De set bestaat uit twee delen, een planchet houder en een beugel.


Door de beugel kunnen uw spullen niet van het planchet vallen. U kunt de houder eenvoudig aan de muur. Een paar kaarsen bij elkaar op een decoratiebord of wat sfeerlichtjes op tafel maken het al snel gezellig. Deze geurkaars heeft een heerlijk frisse geur en creeërt een aangename gloed in de kamer. De geurkaars morning breeze met de geur van munt en mandarijn brandt ongeveer uren en is een ideaal geschenk.


De kaars zit in een stevige, glazen houder. Kies de geurkaars die bij u past, met een geur die aansluit op uw stemming. Goedkope geurkaarsen kopen van Airwick op Voordeeldrogisterij.


Geniet van de heerlijke geur met de luxe geurkaarsen van Sence. Op werkdagen voor 22:bestel morgen in huis. Koop bij online huishoudwinkel Blokker. Een kaarsje aan in huis is heel gezellig.


Of het nu theelichtjes zijn in een mooi houdertje of chique kaarsen in een kandelaar op tafel. Ook zijn er geurkaarsen die lang branden en langzaam een heerlijke geur afgeven in huis. Kaarslicht zorgt voor sfeer. Rivièra Maison biedt grote en kleine luxe kaarsen, dinerkaarsen, geurkaarsen en LED kaarsen aan in haar assortiment.


Geurkaars houder

Het voordeel van LED kaarsen is dat ze geen brandgevaar hebben en toch zorgen voor een gezellige sfeer in huis. Grote kaarsen zijn vaak robuust, ze vallen op en geven mooi groot licht.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts