donderdag 20 april 2017

Blokker deurmat

Blokker deurmat

Kant en klaar of op maat gemaakt. Snel en gratis gelever bestel direct! Deurmatten van de beste merken zijn verkrijgbaar bij Blokker ! Op werkdagen voor 22:bestel morgen in huis. Gratis verzending vanaf €4-. Na een lange werkdag wil je natuurlijk fijn thuiskomen.


Door een vrolijke, sierlijke deurmat neer te leggen bij de deur is thuiskomen altijd fijn. Om te zorgen dat jij met een goed gevoel het huis binnenstapt en je voeten kunt vegen, heeft Blokker een ruim assortiment deurmatten in vele verschillende soorten, maten, kleuren en modellen. De Dog Gone Smart Dirty Dog Droogloopmat helpt jou bij het droog en schoon houden van je vloer. De deurmat is super absorberend en neemt maar liefst keer het eigen gewicht aan water en vuil op!


Je gebruikt de deurmat voor je eigen voeten evenals de pootjes van je hond. Om de mat nog leuker te maken is het voorzien van een print van een. Bestel gemakkelijk en snel online. Houd je huis schoon met een deurmat of schoonloopmat. Bij Intratuin vind je een ruim assortiment deurmatten voor binnen en buiten.


Wij hebben functionele deurmatten in verschillende maten, maar wil je een echte binnenkomer? Ga dan voor een leuke deurmat uit onze exclusieve Intratuin collectie. Een deurmat is vaak niet het eerste waar je aan denkt bij de inrichting van je huis. Toch hebben deurmatten een belangrijke functie. Ze zijn essentieel voor het behoud van je vloer.


Met een goede deurmat verleng je de levensduur van je vloer, omdat de mat bijvoorbeeld voorkomt dat je steentjes meeneemt naar binnen. Of ga voor een welkomstmat, die iedereen bij het in- en uitlopen positief stemt. Er zijn vele soorten deurmatten , voor binnen- en buitengebruik. Een katoenen droogloopmat heeft een hoge vochtabsorptie, een nylon schoonloopmat heeft een betere schraapfunctie.


De klassieke borstelmat en rubber deurmat zijn de bekendste modellen. De mat is niet alleen praktisch, maar ook een decoratieve toevoeging aan je interieur. Een originele deurmat is echt een creatieve meerwaarde voor de inrichting van je huis. De winkel voor iedereen, met een ruim assortiment aan goede en betaalbare artikelen voor het huishouden, speelgoed en tuinmeubelen.


Kom snel naar onze website en vind het goedkoopste, mooiste en beste deurmat. Vergelijk deurmatten eenvoudig en online op VERGELIJK. Wilt u een deurmat die aan al uw wensen voldoet? Laat uw deurmat bedrukken.


Personaliseer een deurmat met het logo van uw bedrijf of ga voor een deurmat met tekst. En bestel een deurmat op maat in de afmetingen die bij uw entree passen. Wij hanteren voor elke buitenmat doorgaans een ruime voorraa zodat u snel over het door u gewenste exemplaar kunt beschikken. Als specialist in deurmatten bieden wij u graag een extra voordeel. Dat scheelt schoonmaken, slijtage en krassen op je vloer.


In de grote collectie deurmatten van GAMMA weet je altijd de juiste deurmat te vinden, zodat jij en je visite voortaan niets van buiten mee naar binnen nemen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts