woensdag 14 maart 2018

Broodplank groot

Goedkope Broodplanken shop je nú op beslist. Deze mooie en robuuste snijplank van inlands esdoornhout is een ideaal keukenhulpje. Hij is onbehandel wat een mooi robuust effect geeft.


En doordat geen één van de houten serveerplanken hetzelfde is, is het een zeer origineel product. Je kunt het ene moment op hout snijden, en het andere moment op een marmerlook snijden.

Wij maken prachtige handgemaakte broodplanken en andere unieke producten van hout. Onze houten producten zijn een eyecatcher in ieder huis! Ook verkrijgbaar in diverse maten en kleuren (originele houtkleur en vergrijsde kleur). In elke keuken is minstens één snijplank nodig.


En ons aanbod van plastic en houten snijplanken past bij uiteenlopende keukenstijlen. Snijplanken voor iedere keuken. De Borda van Blomus is een handige en veelzijdige broodplank die zorgt dat u een groot gerecht, een brood of een grote hoeveelheid tapas hapjes in één keer kunt serveren.


We doen er alles aan om dit artikel op tijd te bezorgen.

Het is echter in een enkel geval mogelijk dat door omstandigheden de bezorging vertraagd is. Bestel eenvoudig en snel op beslist. Bespaar tot wel via kiesproduct.


Wees de eerste om “ Broodplank, groot ” te beoordelen Reactie annuleren. Het behandelde bamboe heeft een warme kleur die prachtig in ieder interieur past. De tekst is gegraveerd waardoor het mooi afsteekt tegen de houtkleur. De broodplank is te gebruiken als snijplank, broodplank of voor in je interieur. Dan heeft u de keuze uit diverse fraaie broodplanken en tapasplanken , ronde broodplanken, of tapas planken met een handvat of een lange tapasplank.


Een must-have in de landelijke keuken is toch wel zo'n mooie oude broodplank. Javascript is uitgeschakeld. Gewoon nonchalant tegen de muur gezet.


Nog leuker is het om er een paar bij elkaar te sparen en zo samen een mooi groepje te vormen. De Bongerd heeft een grote keuze uit diverse oude broodplanken, houten schalen en mooie dienbladen. Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


Een houten broodplank met afgeronde randen en een sapgeul. Om de plank te reinigen kunt u deze schoonvegen of afnemen met een vochtige doek en laten.

De plank is gemaakt van Essenhout. De grootte van deze plank is heerlijk. Je kunt er veel verschillende kleine hapjes op kwijt, of een groot brood op snijden. Het tapasplankje ca 14x24cm.


Ook passen ze graag maat en vorm aan naar de wensen van de klant. Meubelmakers Jacqueline en Dominique maken graag de grillige serveerplanken. Volgen de lijnen van het hout, treffen soms een prachtig groot stuk – van ca.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts