woensdag 7 maart 2018

Muurstickers vogelkooi

Groot aanbod goedkope muurstickers. Iets fout gegaan bij het monteren? Geen paniek, op al onze producten zit montage garantie! Wij maken goedkoop alle soorten stickers.


Bespaar tot wel via kiesproduct.

Specificaties van de maten vindt u in onderstaande afbeelding. De delen kunnen eventueel worden losgeknipt om deze willekeurig te monteren. Wacht niet langer en bestel nog vandaag nog één van onze mooie muurstickers.


Je krijgt er zeker geen spijt van. Als je slim bent dan bestel je bij je muurstickers ook een rakel. Een rakel is een hulpmiddel om te zorgen, dat je eventuele luchtbellen kunt wegwrijven maar ook dat je de muursticker goed kunt aanwrijven op de ondergrond.


Leuke muursticker met Vogelkooi en tak.

Het adres om online duizenden muurstickers , woonaccessoires, behang, glaskunst en canvas te bestellen. Muursticker Vogelkooi aan Boom - Zelfklevend. Eenvoudig bestellen doet u bij wall-art.


Dan is deze muursticker vogelkooi wat voor jou. Het ontwerp bestaat uit een boompje met drie vogelkooien en zes vogeltjes. Dankzij de bruine kleur heeft het bovendien een herfstachtig gevoel. Bij deze muursticker kun je de vogels en losse takken naar eigen creativiteit op de muur plakken. Zo krijg je een persoonlijke muursticker , want je kunt ook zelf de kleur kiezen.


Daarnaast worden de vogels in een andere kleur gefabriceerd dan de takken. VanLeyenHout haar eigen serie muurstickers op de markt gebracht. In deze serie vind je hier de muursticker vogelkooi in ovale vorm, met prachtige steigerhouten details om de aansluiting met ons bedrijf te houden. De muurstickers en woonaccessoires van wall-art.


Mooie producten met aantrekkelijke prijzen en gratis verzending! Kies uit producten vanaf € 140. Vliegende vogels, boomtakken en vogelkooi K080A.

Met muurstickers voor uw woonkamer bereikt u met weinig inspanning een prachtig resultaat. Daarnaast zijn muurstickers op verschillende gladde ondergronden toepasbaar. Onze muurstickers worden uit vinyl gesneden. Vorige Artikel van 1Volgende. Gemakkelijk aan te brengen, snelle levering en super service!


Een vogelkooi met vogel 85cm hoog en 30cm bree vogels bloemen en je eigen naam. Je kunt je eigen naam bij het extra veld invullen. De tekst of afbeelding wordt gemaakt van een matte folie ( muursticker ) of een sjabloon. De matte folie ( muursticker ) is geschikt voor binnen gebruik op alle gladde muren en glasvezelbehang en tevens ook voor meubels, deuren en ramen.


De sjabloon folie hecht zowel op gladde als ruwe ondergronden. De Walplus decoratie sticker is het beste alternatief voor de traditionele behang decoratie. Bij van Ikke vind je een groot assortiment zelf ontworpen muurstickers voor de babykamer en kinderkamer.


Met deze full-color muurstickers breng je eenvoudig en snel kleur en vrolijkheid aan in de slaapkamer van jouw kroost. Een muursticker van vogels met een vogelkooi en schommel! Voor op de muur in een de slaapkamer, kinderkamer of gewoon mooi in de woonkamer.


Het enige wat vooraf bepaald moet worden, is de plaats waar u de sticker gaat bevestigen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts