maandag 26 maart 2018

Muursticker bestek

Groot aanbod goedkope muurstickers. Foutje gemaakt bij het monteren? Dé Sticker Webshop van Nederlan Eigen ontwerp. Ontdek ons unieke assortiment bestekken. Vandaag bestel morgen in huis!

Maak van jouw huis jouw thuis. MUURSTICKER BESTEK - KEUKENGEREI - MUURSTICKER KEUKEN - MUURSTICKER KOKEN - MES - LEPEL - VORK. Deze muursticker plakt u in een mum van tijd op de muur en geeft de ruimte direct meer sfeer. Tip: plak de muursticker boven de eettafel voor het mooiste eindresultaat. Laat de muursticker niet langer dan twee weken liggen na ontvangst alvorens deze aan te brengen.


We produceren de muurstickers na bestelling, dus je ontvangt altijd een gloednieuwe muursticker. Hoge kwaliteit door het gebruik van Europese materialen. Geef deze mooie tekst een prominente plek in de keuken!

Je kunt zelf de kleur kiezen voor de sticker en als je wilt kun je de drie delen los van elkaar op de muur plakken in een eigen ontwerp. Onze interieurstickers zijn silhouetten gesneden uit vinyl. Een mooie muursticker van eetgerei afgebeeld in de hoed van een chef. Verkrijgbaar in verschillende kleuren en maten. Een geweldige muursticker voor in uw keuken!


Gemaakt van hoge kwaliteit materiaal waardoor de stickers makkelijk zijn aan te brengen. Bijzonder origineel is een muursticker achter de kookplaat op de muur of achterplaat van roestvrijstaal. Kies voor een leuk recept als muursticker of een gepersonaliseerde muursticker met daarbij de tekst van een sterrenkeuken! Kies uit producten vanaf € 140. De tekst of afbeelding wordt gemaakt van een matte folie ( muursticker ) of een sjabloon.


De matte folie ( muursticker ) is geschikt voor binnen gebruik op alle gladde muren en glasvezelbehang en tevens ook voor meubels, deuren en ramen. De sjabloon folie hecht zowel op gladde als ruwe ondergronden. Muurstickers hechten niet op ruwe ondergronden. Bij muurstickers -webshop. De muursticker is niet geschikt voor buitengebruik of op kalkverf.


Ook profiteer je hier van goede kwaliteit en een snelle levering!

De jongens en meiden van destickerzaak zijn elke dag bezig met het verfraaien van vlakken. Zeg het maar, mail het maar. Wat denk je van plafond stickers.


Tover uw kale wanden om met deze prachtige muursticker ! Toe te passen op gladde ondergronden. Bekijk ons unieke assortiment bestekken. Meer geluksmomentjes in een gezellig huis!


Leuk voor in de keuken, deze muursticker. Deze set met een vork een mes en een lepel als interieursticker op je muur. Een leuke muursticker die goed staat in de keuken of eetkamer.


Deze interieursticker is gesneden uit viniel, waardoor alleen het patroon zelf op de muur wordt geplakt zonder randen rondom het ontwerp. Deze pin is ontdekt door Plakhuis.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts