vrijdag 30 maart 2018

Orthopedisch gezondheidskussen

Met deze kennis en kunde in huis, kunnen wij de juiste producten selecteren en u daarin adviseren. In ons assortiment kussens maken wij bijvoorbeeld gebruik van gerenommeerde merken zoals ROHO en Thuasne. Het is zeer geschikt voor mensen met nekklachten maar ook om nekklachten te voorkomen.


Het bevordert een natuurlijke ligging van het hoofd tijdens de nachtrust. Ontworpen voor een optimale ondersteuning van het hoofd en de nek.

Door een goede slaaphouding wordt de kans op snurken aanzienlijk vermindert. Een goed hoofdkussen is dan ook een absolute aanrader voor een ieder die snurkt. Dit kussen zorgt voor ondersteuning op de juiste plaats en helpt u optimaal te ontspannen.


Zowel bij rug- als zijslapen. Orthopedisch Gezondheids Kussen. Medisch orthopedisch gezondheidskussen Voor optimale steun in de nek. Ideaal voor rug en zijslapers.

Met een orthopedisch kussen, ook wel gezondheidskussen , voorkomt u rugklachten en nekklachten tijdens de nachtrust. Tevens bevordert een orthopedisch kussen een goede zit- of ligpositie. U raakt hierdoor minder vermoei ontlast uw wervels en voorkomt slaapproblemen. Het zorgt voor een optimale ondersteuning van hoofd en nek en stimuleert slapen op de zij.


Het Butterfly gezondheidskussen is een hoofdkussen dat zich aanpast aan uw specifieke lichaamshouding. Door de constructie van het Butterfly gezondheidskussen behouden hals- en borstwervels gedurende de slaap hun natuurlijke vorm. Daardoor worden klachten als nek-, rug- en hoofdpijn voorkomen. Syndon hollevezel vulling Maat 60xcm. Stof en reukvrij Okotex 1Dit.


Dit orthopedisch hoofdkussen kenmerkt zich door het gebruik van zeer comfortabel thermo traagschuim. Dit materiaal, oorspronkelijk ontwikkeld voor de ruimtevaart en ziekenhuizen, reageert op uw lichaamswarmte. Hierdoor vormt het zich exact naar de contouren van uw lichaam en ontlast de drukpunten. Het gebruiken van een correct gevormd hoofdkussen alleen, kan onvoldoende zijn voor een vredige en verkwikkende slaap. Een kussen zonder ondersteunende kern kan ofwel te zacht zijn (te weinig ondersteuning), of te hard (te weinig comfort).


Een goed orthopedisch kussen geeft de juiste ondersteuning en houdt het hoofd op zijn plaats.

Originele Spaanse hoofdkussens kopen. Het Swissblue anti snurk kussen is zeer comfortabel en stimuleert door zijn vorm de zijligging. Het geeft een optimale ondersteuning tijdens de slaap en zorgt voor meer ruimte in de luchtwegen. Wat is een orthopedisch kussen? Een orthopedisch hoofdkussen is een kussen dat een andere vorm heeft dan een normaal kussen.


Deze aparte vorm zorgt ervoor dat wanneer je gaat slapen je hoofd en nek in één lijn is met de ruggenwervel. Hierdoor lig je in een gezonde houding en voorkomt het kussen dus nekklachten. Nek- en hoofdpijnklachten worden voorkomen en het kussen. Te koop gezondheidskussen helemaal nieuw en niet gebruikt bamboo normale prijs 49. Dit omdat het kussen voorzien is van traagschuim.


Hierdoor blijft uw nekwervel in een natuurlijke rechte lijn, waardoor uw nek en uw schouderspieren ontspannen. Na gebruik komt door het traagschuim de oorspronkelijke vorm weer terug. Het is ontworpen en getest door een chiropractor met meer dan jaar ervaring. Met de voorgevormde vorm, het speciale dichtheidsschuim en het orthopedisch ontwerp is het een uiterst comfortabel kussen en biedt het de juiste ondersteuning precies waar je die nodig hebt. Ieder dier verdient een fijn en comfortabel leven.


Door onze prijzen zo laag mogelijk te houden, hopen we dat het ze aan niets zal ontbreken. Heeft jouw hond bijvoorbeeld last van gewrichtspijn? Dan hebben wij het perfecte orthopedisch hondenkussen op voorraad.


Doordat het orthopedisch hoofdkussen na enkele jaren de gewenste ondersteuning kwijt raakt én doordat je tijdens het slapen transpireert, is het verstandig een ergonomisch kussen na een paar jaar te vervangen. Daarom raden wij en diverse fysiotherapeuten je aan je orthopedisch hoofdkussen na drie tot vier jaar te vervangen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts