dinsdag 27 maart 2018

Harvink sale

Harvink sale

Stoelen voor de laagste prijs. Great deals on our whole collection to celebrate the end of the year. HOUD DE SITE IN DE GATEN VOOR DE NIEUWE DATUM. De aangeboden items zijn oude collectie, prototypes, komen uit onze showroom of zijn gebruikt voor beurzen, evenementen en fotoshoots.


De herkenbare constructie, fantastisch zitcomfort en een tikje eigenzinnig. Harmanus Vink begon toen met zijn meubelfabriek M. Het betreft hier een eenmalige extra korting op onze showroommodellen. Harvink Harvink in Andijk! Nieuwe invalshoeken geven nieuwe inzichten. Details bepalen het verschil en houden je blik op de bank vast.


Dit komt door de rechte lijnen en het zichtbare frame van geschuurd chroom. Dit showroommodel is te bezichtigen in onze showroom in Zeist! Onze interieuradviseurs helpen u graag met deskundig en persoonlijk advies.


Het merk werkt voornamelijk samen met Nederlandse ontwerpers en leveranciers van materialen. Alles is handwerk en de meubelen worden met veel aandacht en toewijding gemaakt. Dit garandeert een geweldige kwaliteit en een exclusieve uitstraling. Stukken die uitstekend aanvullend zijn voor onze collectie.


De meubelen op deze pagina worden tegen een speciale prijs aangeboden. Het knoeien van een glas rode wijn of frisdrank kan natuurlijk altijd gebeuren, dit is echter geen probleem! De armleuningen kunnen omhoog geklapt worden om meer zitruimte te creëren. Ook de zitdiepte en de zithoogte zijn aanpasbaar. Hierdoor kunt u bij elke gelegenheid comfortabel zitten.


Je vind hier dus meubelen uit vorige collecties, prototypes en showroommodellen aan sterk gereduceerde prijzen. Naast meubelen vind je hier ook styling accessoires en stofmetrages. Het frame is van prachtig amerikaans noten.


De zitkuip is zeer comfortabel en omsluit het lichaam. De kuip is uitgevoerd in de duurzame stof Panama en zal jarenlang mooi blijven. Hoe zou het voor je zijn wanneer je interieur de meest prachtige design items omvat?


Of maakt je designhart een sprongetje bij een mooie hocker? Met het bijbehorende tafeltje maakt het een eigenwijze bank. Direct herkanbaar is het externe, zichtbare frame. Bij Deze fauteuil is het frame van fraai amerikaans noten.


De kuip van de fauteuil zit heerlijk en omsluit het lichaam. Het zitcomfort is daarmee zeer goed. De stof Panama Plus is een duurzame stof die vele jaren mooi zal blijven.


De barstoel heeft een strak en modern design en heeft een herkenbaar frame van geschuurd chroom. Ruim assortiment van verschillende design meubels, bedden en verlichting. Vrijblijvend interieur en lichtadvies van onze binnenhuisarchtect. Vanwege collectiewisseling willen wij ruimte maken. Sale Mobiel Interieur ruimt op!


Bij Mobiel Interieur nu diverse toonzaalmodellen tot wel korting. De toonzaalmodellen met korting zijn exclusief bezorgkosten. Hier kunt u onze showroom modellen en voorraad artikelen digitaal bekijken en met.


Harvink sale

Door de hoge rug wordt er extra steun geboden en is het zitcomfort zeer goed.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts