maandag 26 maart 2018

Mystmaker

Compleet met veiligheidstransformator en keramiekschijven. Deze MystMaker III – Outdoor zorgt voor een unieke atmosfeer in en rondom uw tuinvijver. Wilt u wat meer effect toevoegen aan uw binnenfontein of waterpartij?


Mystmaker

Maak dan gebruik van deze unieke MystMaker van Ubbink. Deze mistmaker zorgt voor een uniek effect rondom de waterpartij en creëert een bijzonder effect in de ruimte. UBBINK Mystmaker I Indoor of meer artikelen in het bereik van Vijverpompen bij HORNBACH beschikbaar.


Geschikt voor kleine kamerfonteinen. MystMaker I Indoor wordt geleverd met keramiekschrijf, veiligheidstransformator VAC en speciale sleutel. Voor een mystieke atmosfeer in huis, buiten of bij de tuinvijver. De kleine MystMaker I indoor zorgt voor fijne nevel in uw kamerfontein. De Mystmaker I is geschikt voor bijvoorbeeld kleine kamerfonteinen.


Dit geeft een gezellige sfeer in huis. De indoor vernevelaar is namelijk speciaal gemaakt voor gebruik binnenshuis. U krijgt de Ubbink- MystMaker compleet geleverd met veiligheidstransformator en keramiekschijf waarmee de vernevelaar wordt bevestigd.


Dat kan heel eenvoudig met behulp van de Outdoor MystMaker van Ubbink. De mistmaker is voorzien van een drijfelement van circa centimeter en een kabel van meter. Wanneer u gebruik maakt van het drijfelement, drijft de MystMaker op het wateroppervlak.


De Ubbink Mistmaker is een vernevelaar voor kleine binnenshuis fonteinen en waterpartijen. Dit zorgt voor een mistieke atmosfeer. Door een kabellengte van meter is deze vernevelaar makkelijk te installeren op elke gewenste plek. De MystMaker I indoor zorgt voor een mystieke atmosfeer in huis. Voor een vernevelaar binnenshuis kies je voor de Mistmaker deze is speciaal geschikt voor kleine waterornamenten in huis.


De outdoor vernevelaar is voorzien van een drijfring waardoor u de MystMaker op het wateroppervlak kunt leggen, bijvoorbeeld in de vijver in uw tuin. De grote MystMaker III outdoor zorgt voor fijne nevel in uw vijver of fontein. Daarnaast is de vernevelaar geschikt voor in een kleine fontein. Ubbink MystMaker III - Outdoor MystMaker III zorgt voor een mystieke atmosfeer buiten, bijvoorbeeld bij de tuinvijver. Inclusief keramiekschijven, drijfelement, veiligheidstransformator VAC en speciale sleutel.


Met behulp van een mistmaker creëert u op eenvoudige wijze een mystieke atmosfeer in huis. Bijvoorbeeld in een kleine kamerfontein. Wit u een mistmaker om te plaatsen in uw vijver buiten? Kijkt u dan eens naar de Mystmaker Outdoor.


Morgen in Huis Gratis verzending Ook avondbezorging Shop bij. Ubbink Mystmaker i (indoor) kunt u snel en gemakkelijk bestellen via onze webshop. Deze mistmachine Mystmaker I van Ubbink creëert een mystieke sfeer in je huis. De mistmachine is ideaal te combineren met fonteintjes of waterpartijen binnen.


Mystmaker

Planten kunnen niet worden afgehaal deze worden rechtreeks vanaf de kwekerij verzonden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts