vrijdag 9 maart 2018

Old look beits

Alle Beits vind je op beslist. Bestel simpel en snel jouw verfspullen online. Bekijk nu onze uitgebreide collectie LOOXS. Vandaag de dag is Wehkamp hét online warenhuis voor gezinnen.


Old look beits

Door de transparante werking van het steigerhoutbeits blijft de natuurlijke houtstructuur zichtbaar. Zelf steigerhout oud maken? Ontdek in dit GAMMA stappenplan op welke drie manieren je steigerhouten meubels die authentieke, verwassen look kunt geven. Mijn vader wil van nieuw steigerhout een eettafel voor ons maken. Na uur is de beits stofdroog, na circa uur overschilderbaar.


Afhankelijk van factoren als weersomstandigheden en gebruik adviseren wij om elke tot jaar een nieuwe laag aan te brengen. Een blik Hermadix steigerhoutbeits is na opening enkele jaren houdbaar, mits goed afgesloten en bewaard in het originele blik. Dit soort meubels zijn gemakkelijk zelf te creëren. Je moet alleen even weten hoe. Op deze pagina laten we je zien met welke producten en technieken je je meubels of accessoires een stoere verweerde of vergrijsde look kunt geven.


Tip: alle genoemde producten staan onderaan de pagina. Hout is hip, vooral als het er een beetje oud en doorleefd uitziet. Alsof het al jaren meegaat. Gelukkig hoef je geen oud hout in huis te halen voor deze look : er zijn allerlei manieren om nieuw hout een nostalgische look te geven.


De meest eenvoudige manier om nieuw hout een verouderde stijl te geven, is met schuurpapier. Met verschillende verftechnieken kun je je oude meubels een mooie make-over geven. Dus pak dat oude kastje uit de schuur en ga aan de slag met deze uitleg waarin stap voor stap wordt uitgelegd hoe je die mooie verweerde look krijgt. Laat je inspireren door onze LOOXS collectie.


Old look beits

Eerst passen, achteraf betalen! Steigerhoutbeits is een dunne beits welke goed indringt, en oplosmiddelarm is. Geschikt voor binnen en buiten. Steigerhout beits Old Brown wash voor het op kleur brengen van steigerhout.


Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor een mooie warme mahonie tint, of een mooie klassieke eiken look. Bij KARWEI vind je verschillende binnenbeits kleuren. Bovendien vind je in het assortiment beits van verschillende merken, zoals de Cetabever binnenbeits.


Met de binnenbeits creëer je verschillende effecten. Voordeel verpakking steigerplanken. Nieuwe vers gezaagde vuren steigerplanken. Deze nieuwe steigerplanken zijn behandeld met old look.


Stap 5: Voordat je gaat beitsen of houtolie gaat aanbrengen is het slim om de oppervlakte te schuren. Als je een ruige look van het steigerhout aantrekkelijk vindt hoef je niet veel te schuren. Het schuren helpt de beits of de houtolie in het hout te trekken wat het steigerhout beter beschermd op de langere termijn. Bij een verfspeciaalzaak kun je de beits ook kopen zij hebben enorm veel productkennis maar door de lage omzet zijn ze erg duur.


De goedkoopste en beste manier om beits te kopen is via internet.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts