dinsdag 13 maart 2018

Spraymax 2k blanke lak

Voor elk automerk en elk model, altijd 1 de juiste kleur autolak spuitbus. Professionele A-kwaliteit, voor 14. Weer, water- en UV bestendige Jachtlakken Online bestellen.


Twijfel dus niet langer en spuit zelf met deze professionele 2K blanke lak spuitbus uw auto, motor, scooter of ander voertuig. K hoogglans blanke lak over 1K basislak. Gewoon een super 2K lak , ik heb mijn broer zijn Tohatsu 9. Het resultaat is verbluffend mooi geworden en de motor ziet er als nieuw uit. K spuitbus hoogglans blanke lak is dankzij de 2-componenten tevens bestand tegen chemicaliën, thinner, is benzinebestendig en bestand tegen extreme weersinvloeden. Deze 2-componenten blanke lak in spuitbus biedt tevens een zeer hoge weerstand tegen chemicaliën, is uitstekend benzine- en weerbestendig en na uitharding eenvoudig polijstbaar.


Spraymax 2K blanke lak glans voor slijt- en krasvastheid met zeer goede vloeiing. Zeer hoge weerstand tegen chemicaliën, benzine en weersinvloeden. Bijzonder geschikt voor grotere oppervlakken.


Spraymax 2k blanke lak

Behandeling: De spuitbus volgens beschrijving in gebruik nemen. Door een proefstukje te spuiten kunt u de verdraagzaamheid en kleur controleren. Dit product heeft een zeer lange levensduur en is bestand tegen weersinvloeden en diverse chemicaliën. Na doorharding zeer eenvoudig en goed te polijsten. Hoi in de zomer heb ik mijn tank gespoten.


Echter er moet nog 2k blanke lak ( spraymax 2k ) overheen. Dit een beetje blijven liggen. De tank is ondertussen wel een keer gewassen met zeep (stom).


Is het nog mogelijk om hier fatsoenlijk 2k blanke lak over te spuiten? Zo ja hoe kan ik dat het beste aanpakken. Deze spuitbus 2K blanke lak heeft een goed vullend vermogen, geweldige vloeiing van de blanke lak , is benzinebestendig, krasvast en bestand tegen chemicaliën en zuren.


Dankzij de geweldige UV-bescherming vergeelt deze blanke lak niet. Voordelen van 2K blanke lak. De voordelen van een componenten blanke lak zijn talloos.


Spraymax 2k blanke lak

Stap 1: schoonmaken, schoonmaken, schoonmaken …. Spuitbus autolak op kleur gemaakt. Zeer geschikt voor het spuiten van auto onderdelen maar ook andere objecten kunt u hiermee een perfecte finish geven. Blanke lak 2K spuitbus Hoogglans van 400ml. Dus optimale glans en een goede hardheid die beschermd tegen krassen.


Een enorm vullend vermogen. Kan minuten na de basislak gespoten worden. Ook geschikt voor watergedragen. De lak is vet op te zetten, ook op staande delen. Door het harde oppervlak eenvoudig na te schuren.


Spraymax 2k blanke lak

Ook de undercoating voor binnenkanten als coating overspuitbaar van hoge kwaliteit. Zowel als komponenten produkten in een uniek reparatie systeem met uitsluitend spuitbussen met unieke lak en en coating resultaten. De produkten zijn chemicaliën, weer, roest en kras bestendig. Voor het gebruik bent u niet gebonden aan een vaste locatie. Wanneer je eerder de blanke lak op het behandelde stuk aanbrengt kan het ervoor zorgen dat het niet zo mooi glanst of dat het er rimpelig uit gaat zien.


SprayMax spuitbussen met de unieke spraymax technologie. Zorg er daarom altijd voor dat het behandelde stuk goed droog is. Hieronder hebben wij een selectie gemaakt van onze blanke lakken.


K HOOGGLANS blanke lak in spuitbus. De 2K Clear Coat is een hoogglanzende komponenten blanke lak. Het heeft een zeer diepe hoogglans, is benzinebestendig en is extreem krasvast.


Deze 2k blanke lak heeft een lange levensduur en is bestand tegen weersinvloeden en diverse chemicaliën.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts