dinsdag 20 maart 2018

Glasverf voor buiten

Shop nú eenvoudig en snel op beslist. Bij glasverf kun je kiezen uit de verschillende beschikbare opties. Voor decoratieve doeleinden heb je glasverf in drie basiscategorieën: Acryllak of lakverf die te gebruiken is op glas of andere glanzende of gladde oppervlakken. Acrylverf die je kunt gebruiken als glasverf door ze te mengen met een tegelmedium.


Glasschilderen en glas etsen is niet moeilijk en weer eens iets anders.

Een leuk idee voor een kunstzinnige vaas of gedecoreerde glazen met Kerstmotief op de kersttafel. Door flessen of potjes te verven zorg je er voor dat je decoratie in huis hebt dat bij de rest van je interieur past. Flessen zorgen niet alleen voor leuke decoratie in huis maar het is ook een leuke manier om creatief bezig te zijn. Niet alleen het resultaat is leuk maar ook het proces van het creëren zelf is rustgevend. Darwi glasverf Glass Darwi glasverf is transparant, helder en op alcoholbasis.


De verf is rechtstreeks op glas aan te brengen d. Inhoud: flesjes van ml Kleur: geassorteerde wit, donkerblauw, roo groen en geel.

Glas- en porseleinverven zijn special ontwikkeld voor het maken van prachtige, trendy decoraties voor in huis. Personaliseer en creëer met stippen, lijnen, eenvoudige tekeningen en motieven. Onze collectie buitenfolie is verkrijgbaar in een aantal prachtige uni kleuren met ralnummer.


Het gaat hier echt om plakfolie, het is dus niet doorzichtig! Ideaal voor het beplakken van multiplex panelen en andere gladde objecten die zich buiten bevinden. De breedte van elke folie is 1centimeter. Ja dat zou een mogelijkheid zijn voor binnen waarschijnlijk. Maar dit is voor een buitenbad en de ramen zijn ook buiten.


We hebben nu de ramen eerst geschildert met unigrundbund en daarna met de betonverf. Dit raadde de schilder hier in het dorp aan. Het is een raamoppervlak van zeker vierkante meter. In ieder geval bedankt voor het antwoordt. Voor een strak resultaat en om plekken te schilderen die moeilijk bereikbaar zijn, is verf in een spuitbus ideaal.


Daarnaast heeft spuitlak een goede hechting en is deze kras- en stootvast. Kleur bepaalt voor een groot deel de sfeer in huis.

Met het mooiste vlies of papierbehang en de beste verf maak je een kamer bijvoorbeeld groter of juist kleiner dan hij. Glasverf Amsterdam deco is een hoge kwaliteit glasverf voor het beschilderen van gladde ondergronden zoals glas, porselein, plexiglas, geglazuurd aardewerk en tegels. Keramische verven voor glas. Hetzelfde geldt voor glazen grafmonumenten en andere buiten objecten. Een mooie kwaliteit, transparante, raamstickerverf van het merk Creall.


Verkrijgbaar in alle leverbare kleuren. Op deze kleurkaart vind je alle kleuren op glas terug, onderstaande kleuren kunnen verschillen van de werkelijke kleur. Een aantal kleuren is niet transparant: Grijs, Zwart, Dekkend wit, Zilver, Goud en Wit parelmoer. Voor de particuliere klant is glasverf vooral te koop in de hobby sferen.


U bent van plan een glas, kaarsenhouder, of klein raampje te decoreren met een mooie tekening van uw hand (wie weet schuilt er een Rembrandt in u), kijk dan vooral op internet, waar diverse workshops aangeboden worden. Je kunt ook kiezen voor glasverf. Dit wordt vaak aan de binnenkant van de fles aangebracht en geeft ook een heel leuk effect.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts