maandag 19 maart 2018

Zelfklevende haarrollers

Deze zelfklevende haarrollers van Comair zijn super eenvoudig aan te brengen voor als je krullend of golvend haar wilt. De normale kleefrollers (ook wel genoemd: zelfklevende haarrollers , velcro rollers en klittenbandrollers) zijn verkrijgbaar in verschillende diameters met elk hun eigen kleur. Hoe gebruik ik klittebandrollers of kleefrollers? Kam een deel van het haar. Plaats een roller aan het uiteinde van het haar en rol hem tot de hoofdhuid.


Druk voorzichtig aan om de roller op zijn plek te houden.

Gratis retourneren dagen bedenktijd Snel in. Op Speurders vind je Zelfklevende haarrollers , diktes, totaal stuks. De haarrollers gaan al heel wat jaren mee in de stylingswereld.


Hoewel er tegenwoordig sneller aan een krultang gedacht wordt voor het maken van krullen, vinden wij dat een krulset niet vergeten mag worden. Door de haarrollers wordt er binnen no-time een volumineus kapsel gecreëerd. Welke soorten haarrollers zijn er? Hoe worden ze ook wel genoemd? En wanneer moet je nu welke haarrollers gebruiken?


In deze blog leggen we je dat haarfijn uit!

Overigens, haarrollers worden ook wel haarkrullers, haarwikkels, krulrollers en curlers voor in je haar genoemd. Ook wel bekend als: Permanent krullers. Daarom grote zelfklevende krullers gekocht bij de Hema.


De zelfklevende rollers zijn ideaal om eenvoudig en snel krullen of golven in het haar te maken. Met de zelfklevende krullers heeft u geen spelden of clips nodig, de haarrollers blijven prima op hun plek dankzij de Velcro buitenlaag. De krullers zijn verkrijgbaar in verschillende diameters met elk hun eigen kleur om diverse haarstylen te creëren.


Ruim assortiment Zelfklevende rollers haarproducten op voorraad. Je kunt ze gebruiken voor het watergolven om krullen in ht haar te maken, en ook zijn ze ideaal om te gebruiken voor een permanent. Ze geven een wat lossere en grovere krul aan het haar. Vol, krullend haar is nu echt helemaal hip, maar het kan lastig zijn om het goed in model te krijgen.


Met een krultang krijg je kramp in je armen, en dat soort krullen zakt ook snel weer uit. Maak nu snel en eenvoudig krullen of golven in het haar met deze handige zelfklevende haarrollers. De velcro- buitenlaag heeft een “klittenband” effect waardoor de haarrollers prima op zijn plek houdt. Voor 21:bestel is morgen in huis.


Kruidvat, steeds verrassend altijd voordelig! Comair Kleefrollers roze mm kun je gemakkelijk bestellen bij Kapperskorting. De rollers worden verkocht in een verpakking van stuks.


Bestel handig en snel online, als je vragen hebt kun je altijd contact opnemen met de klantenservice.

Deze Zelfklevende rollers met een diameter van 24mm hebben een Velcro buitenlaag en zitten hierdoor vast in het haar, zonder clip, naald of rekje. Dit maakt dat de rollers super eenvoudig aan te brengen zijn, voor wanneer je krullend of golvend haar wilt. Zelfkelvende kruller mm, stuks rose.


Info over grote haarrollers. Resultaten van zoekmachines! Wil je natuurlijke krullen? Fashiongirl levert diverse krullers, waaronder: Sponge Balls, Bendy Rollers, Magic Curlers, Krulspelden en Foam Rollers.


Bekijk online het Verzorging-assortiment van Action op Action.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts