vrijdag 30 maart 2018

Kleuren kiezen huis

From High Street to High En discover Kiez and many more brands at Zalando. Whatever the occasion, we have something for every style at Zalando. Ruime collectie stalen en zilveren sieraden voor het hele gezin.


Wit en basic of je hele huis in full colour. Kleur is een essentieel onderdeel van je interieur. Hier doe je inspiratie op, welk palet je ook kiest. Van heldere kleuren tot pastel. Kies dan kleurcombinaties uit kleurfamilies of lichte kleuren.


Geef de kast een nieuwe kleur en je zult merken dat je een stuk blijer bent met de kast waardoor het waarschijnlijk zelfs het pronkstuk van de kamer wordt. Je huis Feng Shui kleuren geven. Een makkelijke manier om volgens feng shui te leven is door een aantal specifieke kleuren in je huis te brengen. Voorop staat dat jij je prettig voelt in je eigen huis.


Kleuren roepen bij iedereen een ander gevoel op. Dit heeft ook te maken met je eigen bagage en ervaringen. Is je buurvrouw helemaal gek van de kleur rood en associeert zij deze kleur met warmte en liefde? Welke kleur kozijnen buiten? De uitstraling van je woning wordt deels bepaald door de kleur van je kozijnen en deuren.


Aansluiten op andere kleuren van je huis. Niet zomaar alle kleuren kiezen : rekening houden met richtlijnen van gemeente. Warme kleuren zullen zorgen voor een intiem gevoel terwijl koude en kleurrijke tinten een frisse en levendige indruk creëeren. Kleur komt in een winkel heel anders over als in je eigen interieur.


Kleuren kiezen huis

Juist door kleur pas te kiezen in je eigen huis zul je zien dat de omgeving zoals meubelen, vloer en textiel enorm veel invloed hebben op het effect van de gekozen verfkleur. Waarbij je kunt kiezen uit een subtiel, warm, koud of modern palet. Vervolgens kies je een ruimte waarin je de kleuren toegepast wilt hebben. Elke kleur roept een andere sfeer op en het is belangrijk dat dit bij je meubels, accessoires maar ook bij jezelf past.


Test de kleur eerst door middel van een kleurtester. Own your style with Kiez and many more brands. Een huis of kamer inrichten? Eerst moet je kleuren kiezen. Houd bij het kiezen voor één of meerdere kleuren rekening met de reeds aanwezige kleuren in meubels en accessoires.


Daarnaast is het belangrijk om te letten op welke muren je een kleur geeft. De muur achter de bank wordt vaak in een bepaalde accentkleur geschilder hierdoor is de kleur aanwezig in de ruimte, maar is hij niet te opdringerig. De kleur rood is mijn lievelingskleur, maar ook de lievelingskleur van mijn vriend.


Dat uit zich in rode kaarsen, rode kussens, rode eetkamerstoelen, een rode waterkoker, rode handdoekjes, etc. De hoeveelheid rood zal niet overheersend zijn, maar het moet wel kunnen matchen met de kleuren die we voor ons nieuwe huis gaan kiezen. Naast sfeer kunnen kleuren ook helpen bij het ruimtegevoel van je woonkamer. Zo kan je door bepaalde wanden te accentueren de woonkamer groter, langer, intiemer of luchtiger laten lijken. Woonkamer kleuren en hun ruimtelijk effect.


Door gebruik te maken van kleuren en patronen kan je het ruimtegevoel van je woonkamer sterk beïnvloeden. Kies dus bewust voor gevelverf met een ingetogen tint. Vaal verven mensen in het noorden van Europa hun gevel niet in een felle kleur.


Gevelverf met een ingetogen tint zien we veel vaker. Maar een beetje variatie is wel leuk. Mag je je huis zomaar in alle kleuren schilderen? Door goed na te denken over de kleur van je buitenschilderwerk, geniet je langer van je prachtige nieuwe schilderwerk. Lees in deze blog meer over de kleuren voor je buitenschilderwerk, de beste verf en handige tips.


Kleuren kiezen huis

Kleur heeft een grote invloed op gevoel, en aangezien elke kamer een andere doel heeft is het een goed idee om je kleur daarop aan te passen. Wij helpen je alvast een handje voor je kleurkeuze in de slaapkamer en de home office. Stap 2: De kleur voor de muur kiezen.


Wat doet kleur met jou en de ruimte?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts