dinsdag 27 maart 2018

Riverdale wijnglazen

De mooiste merken en producten vind je bij de Bijenkorf. Specialistisch advies nodig? Riverdale bij Smulderstextiel. Kies uit producten vanaf € 95.


Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang nu korting.

We houden je up-to-date over de nieuwste collecties, laatste trends. Vergelijk riverdale wijnglazen. Hierdoor pak je altijd de beste prijs! Alleen betrouwbare webshops en vaak gratis verzending. Ze combineren elegantie, luxe en glamour.


Gratis bezorging vanaf 20. De glazen zijn gemaakt van kristalglas en krijgen door de vorm een chique.

Of je nu van wit of rood houdt, kies het bijbehorende glas. Binnen elk van deze series zijn verschillende soorten glazen te vinden, waaronder wijnglazen , waterglazen en longdrinkglazen. Omdat je nooit te veel glazen kan hebben, maar ook omdat ze. Voor 23:bestel is morgen thuis!


Vooraf, achteraf of gespreid. Ervaar het gemak van Wehkamp. In de verpakking zitten glazen verpakt. Deze glazen zijn bijzonder geschikt voor het serveren van.


Maar ook voorraadpotten om suiker of koffielmelkcupjes in te bewaren. Ook avondbezorging Shop bij fonQ! En wanneer er visite is, kunnen er koekjes en andere lekkere dingen uitgestald worden op een mooie etagère.


De wijnglazen zijn het beste in te delen in soorten. Voor witte en rosé wijnen worden kleine en smalle glazen gebruikt. Niet alleen elke gelegenhei maar ook elk drankje vraagt om het juiste glaswerk.


Rode wijn, witte wijn, champagne… in het juiste wijnglas komt de smaak van deze dranken volledig tot zijn recht. Je vindt bij ons glazen in verschillende stijlen.

Koop nu en verfraaien van uw huis! De lijn is volledig gerealiseerd in zwart en wit waardoor het een tijdloos servies wordt. De fris en waterglazen van Rivièra Maison kunt u combineren met de bijpassende wijnglazen die in het assortiment zitten. Rivièra Maison biedt niet alleen water- en wijnglazen gemaakt van glas, maar ook van kunststof: ideaal om mee naar buiten te nemen.


Vele aanbiedingen bij bol. Met mooie glazen creëer je voor weinig geld een persoonlijke sfeer. Er zijn bijvoorbeeld speciale glazen voor champagne, port en sherry. Wijnglazen , bierglazen, limonadeglazen, waterglazen,. Ook speciale, duurdere wijnen worden in de horeca vaak in een groter wijnglas geserveerd.


Trek dan je mooiste cocktailjurk aan en zet de wijnglazen en de flessen wijn maar op tafel! Erg leuk te combineren met de wijnglazen van de Action, wat sneeuw onder het glas met chocolade bollen. Een heel leuk kadootje voor de juffen van school.


Wij kunnen alle soorten glazen graveren. Zo is het mogelijk wijnglazen te graveren, maar hebben we ook diverse bierglazen in ons assortiment voor bierglas graveren. En houdt de jarige job van thee? Dan laat je een theeglas graveren. Bekijk de glazen op deze pagina en je vindt vanzelf jouw favoriet.


We maken ruimte voor de nieuwe collectie! SALE SPECIALS Riviera Maison bij JOLIJT! Sale Riviera Maison bij Jolijtwebwinkel.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts