woensdag 28 maart 2018

Long island riviera maison

Long island riviera maison

Gratis verzenden vanaf €en altijd gratis retourneren bij van den Assem. Direct inspiratie en advies van onze interieurspecialisten. Rivièra Maison biedt een complete woonbeleving, met authentieke producten en diverse collecties per jaar.


Long island riviera maison

Ontdek onze meubelen en accessoires. Overtrekken van Rivièra Maison zijn gemaakt van de beste katoen en voelen heerlijk zacht en comfortabel aan. Long Island Luxe dekbedovertrek van het bekende Homestyling merk Rivièra Maison. De achterzijde heeft net als de kussenslopen een patroon van kleine sterren.


Dit overtrek is wit met daarop taupe gekleurde sterren en brede strepen. Welkom in de webwinkel van Jolijt. De woonwinkel waarbij sfeer voorop staat, van zowel accessoires tot kompleet interieur. Een licht doorschijnend gorden met aan de boven- en anderkant een baan in flaxkleur.


Wordt geleverd met bijpassende kussenslopen voor een stralend geheel. Super smaakvol met de plintafwerking en het plankeffect op de zijkanten. Staat zeer mooi tegen een wan maar dit meubel laat zich bv ook mooi plaatsen achter een bank. Shopping bag (0) Your shoppingbag is empty;. Een unieke woonbeleving met prachtige accessoires, meubels en verlichting.


Vanaf €5- gratis verzending, morgen in huis! Riviera Maison shopt u bij LodgeLife! Het aankoopbedrag word niet geretourneerd. Saleproducten worden niet gereserveerd.


Aanbiedingen gelden zolang de voorraad strekt. Acties gelden niet in combinatie met andere aanbiedingen. De collecties van Long Avenue volgen de wisseling van de tendensen: van landelijk strak tot landelijk en de New England stijl. Voor zowel wonen als slapen kan u bij ons terecht.


We geven u de mogelijkheid een interieur te creëren afgestemd op uw smaak en wensen. We maken ruimte voor de nieuwe collectie! Sale During the SALES you profit from special deals and high discounts.


Bespaar tot wel via kiesproduct. De geliefde meubels zijn er in allerlei soorten en maten. Met een Rivièra Maison dekbedovertrek haal je de sfeer en luxe van een hotel in huis.


Bekijk de collectie bij LodgeLife! Want zeg nou zelf, wat is er heerlijker dan elke dag wakker worden onder een prachtige, luxe overtrek? Bij al zijn bedtextiel kiest dit merk voor zachte, lichte en rustige tinten die rust ademen.


Long island riviera maison

Het merk Rivièra Maison staat voor exclusiviteit, sfeer en service. De zeer luxueus ogende dekbedovertrekken zijn gemaakt van comfortabele materialen van een hoogwaardige kwaliteit. De eigenaar is Henk Theunissen. Zijn ouders startte kort na de tweede Wereldoorlog een bloemenwinkel aan de Amsterdamse Overtoom. Een cookie is een klein tekstbestand dat bij je bezoek aan een website naar je computer wordt gestuurd.


Zowel deze website als andere partijen. Ga voor meer details én de laatste aanbiedingen van dit prachtige woonmerk naar de speciale Bomont.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts