vrijdag 30 maart 2018

Inbetweens op maat

Bestel je inbetween gordijn online! Gratis stofstalen, snelle levering. Meer dan inbetween stoffen op voorraad. Nu gratis kleurstalen en levering. Bekijk nu onze unieke collectie!


In onze gordijnen collectie vind je een ruim aanbod inbetweens op maat.

Zoals de naam al aangeeft, zit een inbetween qua transparantie tussen een vitrage en een overgordijn in. Inbetween gordijnen op maat nodig? Ben jij op zoek naar inbetween gordijnen op maat ? Dan ben je bij Kwantum aan het juiste adres! Je kunt natuurlijk kiezen uit de standaardmaten inbetweens , maar je kunt ook voordelig gordijnen op maat laten maken.


Avonds zien voorbijgangers slechts contouren. Uw orders worden dan netjes bij u thuis bezorgd. In ons breed assortiment in between gordijnen kun je terecht voor tientallen kleuren en stoffen.


Waar de meeste mensen kiezen voor een witte inbetween, kun je voor de afwisseling eens kiezen voor een grijze of zwarte inbetween.

Op zoek naar zonwering voor binnen of woonkamer raambekleding? Het is dus een gordijn dat wel licht door laat, maar zorgt voor veel privacy en sfeer. Een echte alleskunner dus.


Bij inbetween gordijnen kun je bij daglicht vaak wel naar buiten kijken, maar anderen kunnen niet bij jou naar binnen kijken. Vitrage op maat en inbetween gordijnen op maat of gordijnstof online kopen bij Voordeelgordijnen. Heb je de perfecte inbetweens gevonden om jouw kamer mee te decoreren? Onze service voor inbetweens. Je hoeft alleen maar de maten van de rails, de hoogte en de plooi in te vullen in het bestelformulier en daarna zorgen wij voor het gratis op maat maken van je inbetweens.


Binnen twaalf werkdagen kan je genieten van jouw nieuwe inbetweens ! Wel naar buiten kijken, maar niet naar binnen? Dan is een inbetween gordijn iets voor jou. Meer geluksmomentjes in een gezellig huis!


Maak van jouw huis jouw thuis. Ontdek ons unieke woonassortiment online. Ruime zorgkeuze, Scherpe premie. Je nieuwe zorgverzekeraar zegt je huidige zorgpolis op.


Nog maar dagen om over te stappen. Altijd korting op je basisverzekering.

Er is een ruime keuze aan moderne, strakke en tijdloze inbetweens. Ook inbetweens in natuurlijke kleuren of met een floraal bedrukking worden vaak gekozen. Het is voordeliger om uw gordijnen op maat online te bestellen. Toch is het lastig om vanaf een plaatje te beslissen welke gordijnen u wilt bestellen. Ook overgordijnen, gordijnen en alle.


A-Kwaliteit inbetweens Cross voor lage prijzen! Bereken eenvoudig uw prijs en bestel online uw inbetween. Omdat inbetweenstof in de meeste gevallen doorschijnend is, wordt er vaak voor gekozen om inbetweens op te hangen in combinatie met vouwgordijnen. Op deze manier creëert u het ruimtelijke gevoel dat de inbetweens geven, maar kunt u wanneer u uw woon- of slaapkamer wilt afschermen van de buitenwerel de vouwgordijnen naar beneden doen. Wij leveren vitrage op maat en vermaken uw product in ons eigen atelier.


Dekortex is heeft een degelijke eigentijds collectie met vitrages. Neem dan nu contact met ons op ! Het is natuurlijk heerlijk wanneer een ander jouw gordijnen op maat maakt, zodat je straks kunt genieten van professioneel gemaakte gordijnen. Het assortiment van 123gordijn biedt een grote keuze aan vitrage stoffen.


Gordijnen op maat laten maken. In slechts stappen op een eenvoudige en snelle manier de juiste gordijnen kiezen en bestellen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts