donderdag 15 maart 2018

Lijst 20 x 30

Uw Product is Altijd op Voorraad! Lijsten in alle kleuren en materialen. Vergelijk hier aanbiedingen. Voor 21:bestel is morgen. Ook kunt u bijvoorbeel duw foto 20xinlijsten met een passe-partout.

Hierdoor heeft u wel een groter formaat lijst nodig. Wij adviseren dan een fotolijst 30xmet daarbij een passe-partout 30xwant deze heeft namelijk een uitsnede voor een foto van 20xcm. Links op de website kunt u verder verfijnen op bijvoorbeeld materiaal, stijl en kleur.


De houten Jardin fotolijst van Henzo is een tijdloze klassieker. Ondanks zijn eenvoud behoudt deze fotolijst zijn idyllische karakter. Verkrijgbaar in verschillende kleuren.


Deze fotolijst is zowel horizontaal als verticaal op te hangen.

Henzo Luzern lijst 20xaluminium zilver. Wissellijsten 20x30cm zijn verkrijgbaar in diverse kleuren en types. Zijn eenvoud maakt de lijst stijlvol. Fotolijsten koop je eenvoudig online bij bol.


De fotocollage lijst kan zowel liggend als staand opgehangen. Hulp nodig bij het ophangen of in elkaar zetten van een lijst ? Ruime keuze lijsten op beslist. Bekijk de instructie video’s. Maar je kan natuurlijk ook persoonlijke foto’s, kunstwerken of verzamelde voorwerpen inlijsten om jezelf te omringen met herinneringen en originele creaties. Je kan kiezen uit lijsten in verschillende kleuren en maten, om je woning in één klap nóg persoonlijker te maken.


Hieronder vindt u al onze fotolijsten in de fotomaat 20x20. Al deze vierkante lijsten zijn dus geschikt voor een afbeelding of foto van 20xcm. Alle lijsten van formaat 20xzijn voorzien van een ophangsysteem en standaard. Lees hiervoor de omschrijving van elk product afzonderlijk.


Vierkante 30xfotolijsten zijn soms lastig te vinden.

Geef je favoriete foto een stoer kader met lijst Max. De Quadrum lijsten van Nielsen zijn gemaakt van massief hout met een profielbreedte van millimeter. Het moderne, strakke uiterlijk van deze lijsten zijn prima te combineren met je favoriete foto, poster, print of kunstwerk. Het retro-reflecterende glas in zware kwaliteit beschermt je werk zonder het aanzicht te beïnvloeden.


Döhnert Frame Design Mende Henzo Klüber-Gebira Larson-Juhl Lück Mira Nielsen Design SteTas walther. Makkelijk bestellen Snelle levering Evt. Maak uw lijst af met een passe partout.


Wilt u een passe partout kopen? Dan bent u bij de Passepartouthandel aan het goede adres. Een passe partout maakt afbeeldingen passend voor uw lijst , fotolijst of wissellijst. Daarnaast creëren passe partouts een mooie rand rondom uw afbeelding, waardoor deze netjes afgewerkt is en extra opvalt. Welk formaat passe-partout heeft u nodig ? U bestelt dan een passe-partout 20xcm.


De baklijst is gemaakt van ayous hout en leverbaar in kleuren: blank ongelakt, wit gewassen, mat zwart, mat zwart gouden bies, en mat zwart met een zilveren bies. Je mooiste, dierbaarste en fijnste herinneringen krijgen door fotolijsten een speciaal plekje in huis. De lijsten voor een foto worden compleet geleverd inclusief glas, achterwand en ophangsysteem.


In onze webshop kun je het volledige fotolijst assortiment bekijken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts