dinsdag 29 mei 2018

Broderie stoffen groothandel

Ontdek de mooiste merken en artikelen online bij de Bijenkorf. De grootste stoffenwinkel van Nederland. Ruim aanbod stoffen van de hoogste kwaliteit bij Textielstad. Gratis stofstalen service!


Broderie stoffen groothandel

Design van gerenommeerde merken. Broderie is een katoenen stof met fijn borduurwerk. Maar broderie kant kan ook gebruikt worden als stof voor een mooie, luchtige dames blouse. Daarnaast wordt de katoenen broderie stof ook gebruik voor decoratieve uitingen.


Bestel de mooiste kwaliteit broderie en geborduurde stoffen voordelig, eenvoudig en online in de webshop bij Stoffenwinkel. Wij zijn een groothandel in stoffen. Deze vorm van versiering is al ontzettend ou er zijn zelfs borduursels terug gevonden uit de 3e eeuw voor Christus. Natuurlijk is broderie ook heel goed te combineren. Als u wilt kunt u zelfs minder dan een hele meter bestellen.


Dit kunt u doen door een cijfer achter de komma in te vullen. Vrijwel alle broderie stoffen zijn altijd op voorraad. Wouters Textiles importeert alle stoffen direct vanaf leveranciers en fabrieken wereldwijd.


Via onze webshop kunt u gemakkelijk ons gehele assortiment stoffen bekijken en direct bestellen. U bent natuurlijk ook altijd van harte welkom in onze showroom. Waarom van Gelderen Stoffen.


De broderie stoffen zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en designs. Voor dames, heren en kinderen. Bijvoorbeeld broderie wit sierlijk en broderie roze sierlijk geschikt voor onder andere wiegbekleding, baby artikelen, gordijntjes en decoratie.


Je textiel leverancier voor hobby en zelfmaak mode. Buy cheap Stoffen online at Fashion Fabrics and Haberdashery Wholesaler Textile Center. Wasvoorschriften broderie. Info over broderie stoffen.


Resultaten van zoekmachines! Vergelijkbare zoekopdrachten voor broderie stoffen. Groothandel in broderie , kant en elastisch band. We zijn gesloten tot en met woensdag januari. U kunt gewoon bestellingen plaatsen.


Bekijk de nieuwe collectie bij De Bijenkorf nu online. Bij Stoffendorp moet u zijn voor broderie stoffen. Katoenen broderie stof , een fijne katoen geborduurd met witte bloem motieven!


Broderie stoffen groothandel

Damast, stevig, met glanzend patroon. Kant , subtiel en los patroon. Stoffen met gaatjesborduursel zijn meestal fijn geweven katoenen stoffen , zoals batist, die met een speciale borduurtechniek zijn versierd. Typisch voor gatjesborduursel zijn de gatenpatronen in de stof met een rand van borduurgaren.


De stof is licht en luchtig en valt op door een luxe en romantische uitstraling. De Mimosa stoffen gemaakt van katoen en uitermate geschikt voor wiegbekleding en hemeltjes voor de wieg of ledikant. Deze stoffen zijn er in diverse soorten, de gladde broderie met borduursels, de luchtige katoenen voile (met of zonder nopjes), geborduurde katoen etc.


JavaScript lijkt uitgeschakeld te zijn in uw browser.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts