dinsdag 22 mei 2018

Pip melkkan

Pip melkkan

Kies Uit Een Compleet Aanbod Melkkannen. PiP Melkkan prijzen vergelijken. Bespaar tot wel via kiesproduct. Happy products for happy people. Shop de mooiste items van Pip in de officiële shop.


Voor 22:bestel morgen in huis! De melkkan is verkrijgbaar in de kleuren roze, khaki en blauw. Met dessin Shabby Chic valt deze melkkan binnen de Floral collectie. Dit artikel is goed te combineren met andere dessins uit de porseleincollectie.


Op de ondergrond zie je een verfijnde print en binnenin de schenktuit komt een element terug uit het dessin. Dit Floral Fantasy sierkussen is rechthoekig en versierd met de mooiste bloemen op een ecru gekleurde achtergrond. De tijk van dit sierkussen is gemaakt van 1 zachte perkal katoen. De rand onderaan is versierd met de rood-wit gestreepte lijn met gouden details waar Pip bekend om staat. Inhoud: 2ml Kwaliteit: porselein Kleur.


Pip studio melkkan Floral roze (klein) Ik verkoop dit omdat ik een ander servies wil en dit eigenlijk nooit gebruik. Nooit in vaatwasser geweest oi. Pip tegen de beste prijzen vind je op beslist. PiP Studio Blushing Birds Melkkan L. Pip studio heeft ook een keukendoek van cherry blossom in verschillende vrolijke kleuren.


Het porselijn van Pip studio is niet geschikt om de gebruiken in de overn of vaatwasser, het wordt aangeraden door Pip om het porselein met de hand af te wassen, zo heeft u langer plezier van uw prachtige servies. Pip Studio Blushing Birds Suikerpot. Het label heeft als doel om een sprankel te geven aan elke dag.


Je helpt niet alleen anderen door jouw ervaringen, maar ook maak je kans op 10- shoptegoed van Frank. Vergelijk goedkope, leuke woonaccessoires van de beste merken in alle hippe stijlen Bekijk aanbiedingen en bestel online voor de laagste prijs! In de serie Royal van PIP Studio vind je deze melkkan in roze, rood en blauw met gouden accenten in formaat small. Vormgegeven met oog voor detail in een.


Deze grote melkan met het Royal dessin maakt deel uit van het Royal servies. Royal is verfijnd porselein met elementen uit historische serviezen, vintage bloemen. Gratis bezorging vanaf 20.


Pip melkkan

Dit is het melkkannetje groen van de Spring to Life serie. Ook avondbezorging Shop bij fonQ! Pip Floral Melkkan Bloomingtails Blauw. Deze melkkan is versierd met exotische bloemen, een vogel en gouden details. De lichtblauwe kan is verder afgewerkt met een oor en goudkleurige accenten.


Deze pin is ontdekt door Marieke Pouw. Ontdek (en bewaar!) je eigen pins op Pinterest. De porseleinen kan is blauw en heeft vlakken met een fraai dessin. Dit kannetje is vervaardigd uit porselein en is voorzien van een bloemendessin.


Pip melkkan

De roze kan is verder afgewerkt met een oor en goudkleurige accenten. Niet vaatwasmachinebestendig. Maak je setje compleet met een bijpassend suikerpotje en serveerschaaltje waar je je melkkan en suikerpot op plaatst.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts