vrijdag 25 mei 2018

Passpiegel sieradenkast

In een handomdraai bij u geleverd. Snel en betrouwbaar - Gratis verzending! Meubels voor de laagste prijs. Het bestelde artikel, zijnde de passpiegel met sieradenkast , werd FOUT geleverd.


Alles op voorraa nu gratis bezorging (ook in België), dgn bedenktijd.

Bel of mail, ook in de avonden en weekenden! Eerste spiegel was helaas gebroken, maar er is snel zonder problemen een nieuwe opgestuurd. In elkaar zetten is niet veel werk. Er zat zelfs een schroevendraaier bij mocht je zelf de juiste niet hebben.


Passpiegels zijn grote spiegels waarin je jezelf van top tot teen kunt bekijken. Als je er ruimte voor hebt, kun je kiezen voor een staande spiegel. Een plakspiegel is een goeie optie als je ruimte wil besparen of wanneer je het oppervlak onder de spiegel niet wil of kan verstoren.

Sieradenkast , accessoirekast, XXXL passpiegel strak design. Staande spiegels zijn niet alleen mooi, ze kunnen ook heel nuttig zijn. Zo kan een grote, lange staande spiegel dienen als passpiegel.


Kleine staande spiegels worden vaak gebruik als make-upspiegel, dan is het handig als er verlichting in zit. Bestel online of kom naar één van onze winkels. Kwantum, daar woon je beter van!


Goedkope spiegels: de mooiste wandspiegels en passpiegels. Vind hier je passpiegel , houten spiegel of (brocante) wandspiegel, voor de slaapkamer, gang en waar je maar wil. Wil je de ruimte groter laten lijken? Ook hier is een spiegel erg geschikt voor, omdat het het licht weerkaatst. Spiegels zijn onmisbaar in je slaapkamer, badkamer en gang.


Een spiegel kopen doe je óók bij Leen Bakker. Bekijk ons ruime assortiment en kies je favoriet. Bespaar tot wel via kiesproduct. De sieradenkast is ook verkrijgbaar is het zwart.

Zeer luxe uitvoering, de naam Diva komt bij deze kast compleet tot zijn recht! De Diva spiegelkast is de meest luxe bestseller bij QueS Design. De spiegelkast onderscheidt zich door zijn mooie kwaliteit, en aandacht voor detail. De kans is groot dat je gericht op zoek gaat naar een type spiegel. Er zit namelijk een groot verschil tussen de zoektocht naar een make-up of scheerspiegel en een passpiegel.


Of misschien ben je wel op zoek naar een spiegel om een bepaalde ruimte in huis groter te laten lijken. Handig om even te checken hoe je haar zit, maar ook super stijlvol in elke ruimte. Een sierlijke spiegel boven het dressoir in de woonkamer, een passpiegel in de hal en een plakspiegel op de deur van je slaapkamer. Deze sieradenkasten zijn van ques design, zie de website van ques design sieradenkasten !

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts