maandag 21 mei 2018

Broodtrommel riet

Specialistisch advies nodig? Broodtrommels voor 22u bestel morgen in huis. Bekijk ons gehele keukengerei assortiment online. Breng gezelligheid en sfeer in de keuken met deze broodtrommel van riet.


Deze broodtrommel heeft de Nederlandse tekst BROOD. Een echte blikvanger in elke keuken!

De rieten broodtrommel is gemaakt met zorg voor mens en milieu. Ontdek het grote assortiment bijzondere woonaccessoires in de web-shop van lavie homedeco. Rustic Rattan is een rieten collectie waarvan het riet wordt geplukt en daarna verkleurd door het in de modder te leggen.


Broodmand van riet met tekst BROOD. Deze rieten broodmand heeft een sfeervolle uitstraling en is een aanwinst voor jouw keuken. Afmetingen: BxDxH 42x21xcm. Lokale aanbiedingen - Ga ervoor! Je internetbrowser wordt niet (meer) ondersteund.


Met een broodtrommel houd je een heel brood langer vers.

Marktplaats kan daardoor minder goed werken. Dankzij een luchtdichte afsluiting droogt het brood niet uit. Zo heb je brooddozen gemaakt van hout, staal en kunststof.


Daarnaast zijn er vele merken om uit te kiezen, zoals een Brabantia broodtrommel of Wesco brood bewaardoos. Kies uit 1producten vanaf € 195. Bestel eenvoudig en snel op beslist. Ruime zorgkeuze, Scherpe premie.


Je nieuwe zorgverzekeraar zegt je huidige zorgpolis op. Nog maar dagen om over te stappen. Altijd korting op je basisverzekering. Geheel handgemaakt met zorg voor mens en milieu.


De foto van deze broodtrommel op het strand is ter illustratie, alle artikelen van Jutter24. Geef je keuken een landelijke touch met deze leuke rieten broodtrommel. De Jutter heeft deze broodtrommels groot ingekocht voor de laagste prijs!


RIET EN ROTAN WOONACCESSOIRES ONLINE - Woonaccessoires en meubels van riet en rotan zijn weer helemaal terug van weggeweest. Top-designers van belangrijke woonmerken gebruiken steeds vaker riet en rotan. De vraag naar rotan woonaccessoires komt niet alleen doordat deze zo sterk en duurzaam zijn maar vooral ook door de gezellige en warme.


In de webshop kun je zoeken op soorten broodtrommel zoals: Aluminium broodtrommels , Herbruikbare lunchzakjes, RVS broodtrommels.

Ook kun je zoeken op merk. Er is een uitgebalanceerd assortiment samengesteld van allerlei soorten broodtrommels en lunchboxen. Samen met een drinkfles of rvs waterfles is jouw lunchgerei compleet! Je kunt hier terecht voor hippe broodtrommels , lunchtrommels met meer vakken, rugtassen om je lunch in te bewaren, lekvrije en hippe drinkbekers, drinkflessen en drinkzakken, van lunchprikkers en leuke uitstekers voor boterhammen, ham, kaas en fruit tot ligadoosjes en snackdoosjes en geinige eivormpjes!


Met de Mepal Bento Large broodtrommel neem je jouw uitgebreide lunch makkelijk mee naar werk of school.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts