donderdag 31 mei 2018

Ninjago klok

Verfraaien van uw huis met klokken. Ruim assortiment online bestellen! Ontdek ons unieke assortiment klokken. Vandaag bestel morgen in huis! Maak van jouw huis jouw thuis.

Over de serie LEGO NINJAGO. Ga mee op missie in NINJAGO City en strijd tegen de kwaadaardige Lord Garmadon. De Koppel Wekker RVS klok van kwaliteitsmerk Georg Jensen is een klok met een minimalistische uitstraling en de tijd is daardoor goed af te lezen. De klok is ontworpen door de bekende ontwerper Henning Koppel. Het klassieke ontwerp van de klok zorgt niet alleen voor een rustige uitstraling, de klok heeft tevens een wekker functie en is daarom.


Een unieke alarmklok (wekker) van LEGO Ninjago - Masters of Spinjitzu in de vorm van een Lloyd minifiguur. Deze prachtige klok mag natuurlijk in geen enkele kamer ontbreken van een echte Ninjago -fan! Deze wekker werkt op 2x AAA batterijen.

Batterijen worden meegeleverd! Door op het hoofd te drukken wordt het display tijdelijk verlicht. Op zoek naar LEGO Klokken en Horloges? Levering binnen werkdag en 1dagen retourtijd. Hiermee maak je echte LEGO-fans superblij!


Wordt geleverd in touchbox met try-mefunctie, inclusief AAA-batterijen. Geschikt voor kinderen vanaf jaar. Lego Ninjago Lloyd Wekker. De sluimer- en achtergrondverlichtings functie worden eenvoudig ingeschakeld door op het hoofd van de figuur te drukken. Ontwijk de schoten die worden afgevuurd vanaf het dubbele geschut op het dak van de uitkijktoren.


Grootste keus uit meubels, woonaccessoires en deko uit meer als honderd shops! Eerst thuis bewonderen, achteraf betalen! Deze alarmklok (wekker) van LEGO Ninjago in de vorm van een Kai minifiguur mag natuurlijk in geen enkele kamer ontbreken van een echte Ninjago -fan! Verlicht display na drukken op het hoofd! Your child will love battling against evil in ninja adventures.


Iedere toekomstige ninja moet dus elke dag vroeg kunnen opstaan. De Lloyd wekker, gebaseerd op het Ninjago personage, herinnert elke toekomstige ninja aan dit principe.

De digitale klok geeft op elk moment het juiste tijdstip aan en het alarm is makkelijk in te stellen. Vlot wakker worden zal nooit meer een probleem zijn. Koop nu de LEGO Ninjago Film Kai Wekker Klok bij Megekko.


Voor 22:bestel morgen in huis! Te koop lego ninjago wekker. Mijn zoon heeft hem maand gebruikt, maar is er alweer op uitgekeken. Bij Kruidvat kun je terecht voor al jouw favoriete LEGO artikelen!


Neem snel een kijkje bij LEGO City, LEGO Friends, LEGO Star Wars, LEGO Classic, LEGO DUPLO, LEGO NINJAGO en LEGO Technic. Zit jouw favoriet ertussen?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts