dinsdag 29 mei 2018

Flexibele plinten

Eigen Montageteam mogelijk, Bestel Nu! Vind cando plinten het nu op Kensaq. Plinten vóór 16:uur Besteld is Morgen in Huis.


Omdat PVC- plinten in vele kleuren en modellen leverbaar zijn, is het aantal mogelijkheden eindeloos. Onze flexibele PVC- plinten zijn perfect in te zetten voor de afwerking van ronde wanden.

De plinten zijn onderhoudsvrij en zeer goed te combineren met ons assortiment standaard PVC- plinten. De oplossing ligt in flexibele plinten gemaakt van polyurethaan. Eenvoudig tegen ronde muren te verwerken, watervast en overschilderbaar. Buigbare plinten kunnen pas ná montage geschilderd worden.


Voor het schilderen is het noodzakelijk ze met kunststof primer te behandelen. Afwerken en bevestigen van buigbare flexibele plinten met folie. Onze buigbare flexibele plinten worden onbehandeld bij u afgeleverd.


Voor het monteren van onze buigbare flexibele plinten kunt u onze montagekit gebruiken.

In verband met de komende feestdagen kan de levertijd iets oplopen. De flexibele plint of buigbare plint. Ronde muren of kolomen kunnen een lastige klus vormen indien ze moeten worden afgewerkt met een hoge schilderbare plint. Monteer deze met de plintenkit. om prijzen te zien. Gelukkig kan je bij Quick-Step flexibele plinten gewoon combineren met een klassieke, niet-buigbare plint met exact hetzelfde uitzicht.


Zo kan je elke muur feilloos afwerken. Klaar voor een rondje plinten kiezen? U bevestigt de flexibele plint met plintenkit op de muur. Vervolgens kunt u de flexibele plint overschilderen.


Dit doet u met een Stanleymes of ander breekmes. Het profiel (de zijkant) van een overzetplint ziet eruit als een omgekeerde hoofdletter L: Er zijn ook overzetplinten waarmee je kabels in je plint kunt wegwerken. Maak uw muur of vloer waterdicht. Ontdek ons ruime assortiment! Voor uur besteld morgen in huis!


Kies uit producten vanaf € 395.

Zachte flexibele PVC plint met rechte binnenhoek. Wordt verkocht per rol van meter. Doordat de plint reeds is voorzien van een primer, is deze net zo gemakkelijk af te lakken als onze andere, van MDF-gemaakte, Sfeerplinten. Onze webwinkel is 3dagen per jaar en uur per dag geopend. Daarnaast kun je dagen per week uur per dag per e-mail bij onze klantenservice terecht.


Voor telefonische informatie zijn wij bereikbaar van maandag tot en met zaterdag van 08. Zeer flexibele PVC- plinten die worden gebruikt waar een mooie afwerking vereist is in niet-kritieke gebieden. Barok MDF- plinten hebben niet alleen een klassieke uitstraling, maar zijn ook van hoogwaardige kwaliteit. Wanneer u deze MDF- plinten wilt laten plaatsen dan kunt u dit combineren met laminaatvloeren, houten vloeren, plavuizen, tapijt of gietvloeren.


Het is een prachtige plint , die vooral goed tot z’n recht komt in een klassiek interieur. Kunststof plinten zijn minder sterk dan metaal, maar daartegenover staan wel een scherpe prijs en een degelijke afwerking. Onze kunststof plinten zijn gemaakt van pvc. Dit materiaal is brandweren schokbestendig en makkelijk te plaatsen.


Plintenstunter heeft kunststof plinten in verschillende modellen, kleuren en afmetingen. Een mooie laminaatvloer maak je nog mooier door deze af te werken met plinten. Zo kun je kiezen voor plinten bijpassend bij de kleur van je vloer, of voor hoge witte plinten in diverse profileringen. Bij KARWEI kies je daarnaast uit plakplinten, muurplinten of overzetplinten. Fraaie MDF plinten zijn de kroon op uw vloer.


Toch komt het regelmatig voor dat men besluit de plint later wel eens uit te zoeken. Zonde, want uw vloer is dan niet af. Een groot assortiment, voor vrijwel iedereen wat wils. Zo kun je eenvoudig de plint kiezen die het beste bij jouw stijl past.


Natuurlijk hebben we ook verschillende afmetingen, zodat je minder hoeft te zagen en puzzelen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts